Lämpökamera EC060V – taas saatavilla!

 tro_blog_EC060V_banner

Tarkka reaaliaikainen mittaus, korkea terminen herkkyys ja mittaustarkkuus, suuri kääntyvä LCD-värinäyttö sekä integroitu digitaalikamera reaaliaikaiseen kuvaukseen: lämpökamera EC060V tarjoaa ominaisuuksia, joita on yleensä vain kalliissa High End -malleissa – ei ihme, että se oli loppuunmyyty. Mutta nyt se on jälleen saatavilla  …

Kameran havaintotarkkuus on 160 x 120 pikseliä, lämpötilan mittausalue -20 … +250 °C ja terminen herkkyys 0,08 °C. Lämpökamera EC060V havaitsee tarkasti pienimmätkin lämpötilan muutokset. Laitteen mukana toimitettavaan miniSD-korttiin voidaan tallentaa tuhansia kuvia. EC060V-lämpökamerassa on integroitu digitaalikamera reaaliaikaista valokuvausta varten ja oma kuvausvalo, joten voit tallentaa valokuvia yhdessä lämpökuvien kanssa. Näin ongelmakohtien tunnistaminen helpottuu huomattavasti.

Näin se toimii

EC060V on monipuolinen lämpökamera vuotojen paikantamiseen tai rakenteiden tutkimiseen. DuoVision-tekniikka on kameran erityinen ominaisuus. Voit tarkastella kuvia joko infrapuna- tai valokuvina ja asettaa kuvia läpinäkyvinä toistensa päälle. Vauriot ja puutteet voidaan tunnistaa heti kertavilkaisulla. Lisäksi infrapuna- ja valokuvat voidaan asettaa reaaliaikaisesti toistensa päälle DuoVision toiminnon avulla, joka kuuluu mukana toimitettavaan ohjelmistoon. Päällekkäin luodut, tallennetut DuoVision-kuvat mahdollistavat vielä paremman analyysin sekä selkeämmän dokumentoinnin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • reaaliaikainen mittaus ja kuvien toisto takaavat selvät ja korkealaatuiset lämpökuvat
  • suuri terminen herkkyys
  • DuoVision-toiminnolla päällekkäiset kuvat
  • reaalikuvia integroidulla digitaalikameralla

EC060V on nyt jälleen saatavilla – mutta kuinkahan kauan?

Tutustu samantien Trotecin edullisen lämpökameran EC060V kaikkiin etuihin; normaalihinta 2 473,80 €, nyt vain 1 499,00 € sis. alv.– Trotecin verkkokaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*