Syksyn ja talven käsky: Säästä, säästä, säästä lämmitysenergiaa … Näillä ilmastomittalaitteilla pidät sisälämpötilan hallinnassa

”Kaasusta on tästä lähtien pulaa”, sanoo talousministerimme ja kehottaa meitä kaikki energian säästöön. Se tarkoittaa, että tiloja ei lämmitetä tarpeettomasti syksyllä ja talvella. Kuka haluaisi lähteä mukaan tähän ikävimpään vetoomuukseen? Mistä ’tarpeeton’ alkaa? Montako astetta on yksi liikaa? Se on ensinnäkin ratkaistava yksilöllisesti, sillä kenenkään ei pidä palella. Toiseksi järkevä vastaus tarvitsee tuekseen ilmastomittalaitteen. Vain sellainen näyttää tarkasti lämpötila. jos tunnet olosi hyväksi. Trotec tarjoaa totutun monipuolisen valikoiman toimintoja, ulkoasuja ja hintoja.

Vaikka huoneidemme lämpötilan tarkkailu on keskipisteessä, Trotecin mittareista on paljon muuhunkin. Kaikki mittarit näyttävät luonnollisesti ajantasaisen lämpötilan, mutta ne rekisteröivät yhtä luonnollisesti ilmankosteuden, joten voit tarkkailla sisäilmaa. Saat oman hyvinvointi-ilmaston vain, kun tiedät kummankin – oikean lämpötilan ja kohtuullisen kosteuden. Kotiin ja toimistoon soveltuvat siksi erityisen hyvin lämpö-kosteusmittarit BZ 01, BZ05 ja BZ06.

Vetoomus lämmityksen säästämisestä koskee yhtälailla muitakin kuin kotitalouksia. Se on kohdistettu myös esimerkiksi viranomaisille ja kouluille sekä yrityksille ja teollisuudelle. Trotec tarjoaa näillekin vielä laajemman valvonnan, joka käsittää CO2– tai hiukkapitoisuudet – esimerkiksi ilmanlaatunäytön BZ25, ilmanlaadun tiedonkeruulaitteen BZ30 ja hiukkasmittarin BQ30.

Ajankohtainen tarjoussuosituksemme – digitaaliherätyskello BZ01

Vilkaisu BZ01-digitaalisen herätyskellon LCD-näyttöön riittää pitämään sinut ajan tasalla aikaan ja paikkaan liittyvistä olosuhteista: Tätä tarkoitusta varten BZ01 mittaa ajankohtaisen huoneenlämpötilan välillä -10 – +50 °C ja näyttää sen joko °C- tai F°-asteina sekä suhteellisen ilmankosteuden välillä 20–99 % rH. Digitaaliherätyskellossa BZ01 on herätystoiminnon ja kätevää torkkunäppäimen lisäksi tuntihälytys, joka ilmoittaa täydet tunnin lyhyellä äänimerkillä. Voit peruuttaa kummankin toiminnon toisistaan riippumatta.

  • Digitaaliherätyskellon integroitu MIN/MAX-toiminto tallentaa lämpötilan ja suhteellisen ilmankosteuden pienimmät ja suurimmat arvot.
  • BZ01 laatii myös säätrendiennusteen ilmankosteuden perusteella ja esittää arvion neljällä graafisella sääsymbolilla ’aurinkoinen’, ’puolipilvinen’, ’pilvinen’ tai ’sateinen’.

Normaalisti 15,57 €, nyt vain 9,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Wooden table in sunny office with big windows

Ajankohtainen tarjoussuosituksemme – lämpö-kosteusmittari BZ05

Huoneilman lämpö- ja kosteusmittari BZ05 mittaa ja näyttää jatkuvasti sekä ilman lämpötilan että ilmankosteuden – tärkeimmät tekijät oman hyvinvoinnin kannalta sopivimman huoneilman saavuttamisen kannalta. Tämän lisäksi laitteeseen integroitu ”hyvinvointinäyttö” ilmoittaa sinulle, onko huoneilma henkilökohtaisiin huoneilma-asetuksiin nähden optimaalisella, hyväksyttävällä tai kriittisellä alueella. Pieni ja modernisti muotoiltu sisätilojen lämpö-kosteusmittari soveltuu ihanteellisesti asuin- ja työhuoneisiin – ja siinä monia muitakin ominaisuuksia. BZ05 näyttää nimittäin ilman lämpötilan ja kosteuden lisäksi kellonajan ja päivämäärän selkeässä LCD-näytössään. Mukana myös luotettava herätintoiminto!

  • Näyttää lämpötilan, ilmankosteuden, kellonajan tai päivämäärän. Mukana herätystoiminto.
  • Integroitu hyvinvointi-indikaattori

Normaalisti 20,78 €, nyt vain 12,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Desktop with panoramic view

Ajankohtainen tarjoussuosituksemme – lämpö-kosteusmittari BZ06

Sisäilma-asema näyttää kaikki relevantit lämpötilatiedot ja pitää varmasti tilanteen tasalla. Sen varmistavat samanaikaisesti näkyvät säätrendi, kellonaika, päiväys, sisälämpötila ja ilmankosteus. Tyylikäs läpinäkyvä LCD-näyttö ihastuttaa aina uudelleen. BZ06 on sekä lämpömittari että kosteusmittari ja samalla kello herätys- ja kalenteritoimintoineen. Laite mittaa säännöllisesti 20 sekunnin välein lämpötilan ja suhteellisen kosteuden, ja tallentaa minimi- ja maksimiarvot.

  • BZ06 näyttää lämpötilan ja ilmankosteuden sekä kellonajan, viikonpäivän ja päivämäärän selkeän LCD-näytön suurilla numeroilla.
  • Mukana säätrendi: aurinkoinen, puolipilvinen, pilvinen, sateinen

Normaalisti 20,78 €, nyt vain 12,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Wooden table in sunny office with big windows

Ajankohtainen tarjoussuositus – CO-ilmanlaatunäyttö BZ25

BZ25 on luotettava tapa valvoa sisätilojen ilmanlaatua, sillä ilmanlaatunäyttö kerää hiilidioksidipitoisuuden lisäksi myös tiedot sisäilman lämpötilasta ja suhteellisesta kosteudesta.Yksinkertaisiin symboleihin perustuva CO₂-pitoisuuden näyttö ilmaisee ilmanvaihdon tilan ”CO₂-liikennevalojen” avulla. Liikennevalot näyttävät tällöin luotettavasti, onko tilan hiilidioksidipitoisuuden taso hyvä, normaali vai huono. Laite varoittaa yksilöllisen määritetyn CO₂-hälytysrajan ylittymisestä äänimerkillä. Soveltuu erinomaisesti työ-, olo- ja lastenhuoneisiin, koulutiloihin, lastentarhoihin sekä toimisto- ja tuotantoympäristöihin.

  • BZ25:n tarkka ja pitkäaikaisesti vakaa NDIR-mittausmenetelmä mittaa ilmanlämpötilan ja suhteellisen kosteuden lisäksi myös huoneilman kulloisenkin hiilidioksidipitoisuuden ja näyttää sen 1 ppm:n portain helposti luettavassa näytössä.
  • Käytännöllinen lisäominaisuus BZ25:ssa on yksinkertaisiin symboleihin perustuva CO2-indikaattori, jolloin suuressa LCD-näytössä näytetään, onko sisäilman hiilidioksidipitoisuus hyvä, normaali vaiko huono. Tämän lisäksi näytetään päivämäärä ja kellonaika.

Normaalisti 171,88 €, nyt vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Wooden table in sunny office with big windows

Ajankohtainen tarjoussuositus – CO₂-ilmanlaatunäyttö BZ30

BZ30:n suuri taustavalaistu näyttö ja selkeät mittausarvot mahdollistavat CO₂-arvon, huonelämpötilan, ilmankosteuden, päivämäärän ja kellonajan samanaikaisen näyttämisen. CO₂-ilmanlaadun tiedonkeruulaitteessa on lisäksi suuri, enimmillään 50 000 mittausarvon pitkäaikaistallennukseen tarkoitettu datamuisti, jonka tallennusvälit ovat määriteltävissä vapaasti 1 sekunnin ja 12 tunnin välille. Kerätyt tiedot voidaan siirtää mukavasti nopean USB-yhteyden kautta yhdistettyyn tietokoneeseen, jossa ne voidaan arvioida ja kirjata muistiin mukana toimitetun analyysiohjelmiston avulla.

  • Näin CO-ilmanlaadun tiedonkeruulaite BZ30 ilmaisee luotettavasti tarvitaanko tuuletusta, milloin pitää tuulettaa ja ennen kaikkea miten pitkään tuuletuksen tulee kestää.
  • CO₂-pitoisuus 1000 ppm:iin asti ilmaisee normaalioloissa, että ilmanvaihto on hygieenisesti riittävällä tasolla. Pitoisuuden kertyminen vähenee havaittavasti jo alkaen vain CO₂-arvosta 1 500 ppm.

Vain 129,95 € (sis. alv.) – nyt Trotec-verkkokaupasta!

Ajankohtainen suosituksemme – hiukkaslaskuri BQ30

Hiukkaslaskuri BQ30mittaa CO₂-kuormituksen lisäksi hienopöly- ja siitepölykuormituksen sekä sisäilman tiedot – ja näyttää kertakatseella sisäilman laadun.BQ30 kuuluu jokaiseen odotushuoneeseen, neuvotteluhuoneen ja avokonttoriin, sillä tämä laite näyttää kertakatseella hyvän sisäilman viisi tärkeintä arvoa: 3 tuuman LCD-värinäyttö näyttää CO₂-kuormituksen, lämpötilan ja ilman suhteellisen kosteuden lisäksi hiukkaskokojen PM2.5 tai PM10 liittyvän hienopölykuormituksen.

  • BQ30:n suuresta 3” värinäytöstä näet samanaikaisesti ilman hiukkausmassakonsentraation, CO2-pitoisuuden, ilman lämpötilan, suhteellisen kosteuden sekä päivämäärän, kellonajan ja akun lataustilan.
  • Väripalkista näet samalla, onko hiukkaskuormitus ’vihreällä alueella’.

Normaalisti 312,59 €, nyt vain 119,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*