Ilmankuivain TTR 50 E: tehokasta jatkuvaa ilman kuivausta jopa 7,5 l/24 h – pienissäkin lämpötiloissa -10 °C:seen astin

Meillä Saksassa, absoluuttisena ilmankosteutena mitattuna, kostein ilma heinä- ja elokuussa. Se voi hankaloittaa todella paljon monien kellaritilojen ja myös maanalaisten asuntojen kunnollista tuuletusta. Jos ilmankosteus on optimaalisten rajojen 50–60 % ulkopuolelle, normaalia ilmankuivain TTK-sarjastamme auttaa. Jos kosteusongelma on kokovuotinen lämmittämättömissä tiloissa, Trotecin uusi ilmankuivan TTR 50 E on hyvä ammattimainen ratkaisun. Miksi?

Kun kellari- tai varastotiloja läpituuletetaan kuumina kesäpäivinä, tukala ulkoilma toisi tullessaan lisää kosteutta ja viileän kellaritilan ilma olisi pian kosteuden kyllästämä. Tällöin kertyisi kondenssivettä ja sen seurauksena väistämättä homehtumista. Sitä vastaan tehoaa ’normaali’ ilmankuivain, jollaisia Trotecin tunnettu TTK-sarja tarjoaa. Tilanne on täysin toinen, jos lämmittämättömissä kellari- tai varastotiloissa on kosteusongelma koko vuoden.

Kompressorikäyttöinen kondensaatioilmankuivat pyrkivät jäätymään kylmissä lämpötiloissa, joten tarvitaan säännöllisiä sulatustaukoja. Sähköä kuluu selvästi enemmän ja kosteudenpoistoteho laskee. Optimaalinen ratkaisu on silloin jatkuvatoiminen ilmankuivain, esimerkiksi TTR 50 E. Kompakti ilmankuivain vakuutta jopa kylmissä lämpötiloissa -10 °C:seen asti tehokkaalla jopa 7,5 litran päivittäisellä kosteudenpoistotehollaan. Ihanteellinen enintään 18 m² tai 45 m³ kokoisiin lämmittämättömiin tai viileisiin tiloihin.

Näin se toimii

Moderni ilmankuivain on muodoiltaan pyöristetty kulmaton ja helppokäyttöinen. Voit säätää kaikki asetukset mukavasti laitteen yläpuolen LED-näytöllisen paneelin painikkeilla. Tilan ilmankosteus näytetään selkeästi. TTR-ilmankuivain tarjoaa valinnaisesti:

  • täysin automaattisen jatkuvan kosteuden poiston – optimaalisen kellaritilojen, kuistien ja autotallien pitämiseen jatkuvasti kuivana tai kosteiden seinien ja lattioiden nopeaan kuivaamisen vesivahingon jälkeen. Laitteen taakse voi liittää letkun. joka poistaa kondenssivettä jatkuvasti.
  • hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja tavoitearvon asetus (50 % tai 60 %) – ihanteellisen terveellisen, kosteudeltaan optimaalisen sisäilman luomiseen.

Kosteuden tasaisen poisto tilasta edellyttää hyvän ilmankierron. Voit säästää ilman kierron optimaaliseksi kolminopeuksisella puhalluksella (enint. 126 m³/h). Erillinen kääntötoiminto varmistaa ilman optimaalisen jakautumisen myös kalusteiden ja esineiden väliin. Voit säästää tarpeetonta käyntiaikaa ja sähkökustannuksia pyykkiä kuivatettaessa, kun säädät ilmankuivaimen käyntiajaksi ajastimella kaksi, neljä tai kahdeksan tuntia.

TTR 50 E:n ilmansuodatin poistaa likahiukkaset ilmasta vielä tehokkaammin, kun käynnistät ionisoinnin. Negatiivisesti varautuneiden ionien staattinen lataus sitoo ympäriinsä leijailevaa siitepölyä, pölyä, viruksia ja bakteereja ja saa ne painumaan maahan, mistä kolminopeuksisen puhaltimen ilmavirta imee ne välittömästi pois. Suuret hiukkaset poistetaan sisäilmasta.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • adsorptiotekniikkaan perustuva kosteuden poisto – ihanteellinen lämmittämättömiin tiloihin ja kylmiin ympäristöihin -10 °C lämpötilaan asti.
  • kaksi käyttötapaa: kosteuden poistu ja jatkuva toiminta
  • kaksi kosteudenpoiston tavoitearvoa (50 % ja 60 %)
  • kahdeksan tunnin ajastin

Ilmankuivain TTR 50 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään ilmankuivain TTR 50 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,55 €, nyt vain 249,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 35

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*