Sähkölämmitin TDE 95: luja ratkaisu rakennus- ja vuokrakohteiden jatkuvaan lämmittämiseen – jälleen saatavana

Työmaapäälliköt tietävät, miten kylmän vuodenajan laskevat lämpötilat voivat alentaa rakennusmiesten työtehoa. Siksi on hyvä asia, että tuttu klassikko TDE 95 on jälleen saatavana. Tämä luja ja tehokas sähkölämmitin on kompromissiton vaihtoehto erittäin vaativiin käyttökohteisiin, esim. jatkuvaan vuokraukseen tai usein vaihtuville rakennustyömaille – ja sen kolme säädettävää lämpötehoa lämmittävät suuretkin tilat nopeasti.

Lämmityslaitteiden toimimattomuus maksaa arvokasta aikaa ja rajaa rakennustyömaalla tai vuokrauskäytössä. Sähkölämmitin TDE 95 on siksi suunniteltu toimimaan jatkuvasti häiriöittä – ja se tuottaa tunnissa puhdasta lämmintä ilmaa jopa 1500 kuutiometriä. Ja mikä parasta: laitteeseen voidaan liittää ilmaletku, jolla lämmintä ilmaa voidaan tarvittaessa kuljettaa pitkiäkin matkoja. Sähkölämmitin tuottaa suuria määriä kuivaa lämpöä, joten lämmitin soveltuu optimaalisesti myös tukemaan ilmankuivaimia, kun rakenteita kuivataan nopeasti.

Näin se käy

TDE 95:n 1,5 mm:n Zincor-teräksestä valmistettu kaksoisseinämäinen kotelo on käytännössä rikkoutumaton, pintaa suojaa kovetettu maalia, ilmanottopelti on jaloteräksinen ja sinkitty puhallusritilä suuntaan kuuman ilmavirran. Lämmittimeen voidaan myös liittää halkaisijalta 300 mm:n lämminilmaletku lämmön kuljetukseen pidemmälle. Sähkölämmitin on erittäin helppo kuljettaa työmaalta toisella, sillä siinä on kaksi tukevaa kahvaa lämpöä johtamattomasta materiaalista ja neljä lujaa pyörää.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • erittäin luja rakenne – optimaalinen vuokrauskäyttöön ja toistuvaan työmaan vaihtoon
  • kaksoisseinärakenne – ulkovaippa ei lämpene
  • sinkitty puhallusritilä
  • ilmanottoritilä ruostumatonta terästä

Sähkölämmitin TDE 95 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään sähkölämmitin TDE 95 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 597,88 €, nyt vain 449,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*