Retro-designia edustava lattiatuuletin TVM 12 viilentää nopeasti kuumentuneet tilat. – Nyt tämä tuuletin on jälleen saatavissa.

Johtavien meteorologien ennusteiden mukaan tulevasta kesästä on tulossa erittäin kuuma. Kuuman ajanjakson alussa asunto on vielä niin viileä, että siellä on mahdollista palautua ulkona vallitsevalta paahtavalta helteeltä. Muutaman hellepäivän jälkeen tämä vaikutus kuitenkin heikkenee. Silloin kuumankostea ilma on jo ehtinyt tunkeutua asuntoihin ja seisoo siellä kuin seinä! Siksi kehotuksemme tämän blogin järkeville ja ennakoivasti ajatteleville lukijoille: Hanki tarvittavat jäähdytyslaitteet jo nyt, ennen kuin kodinkoneliikkeet tyhjennetään seuraavan helleaallon yhteydessä. Sillä Trotec pystyy vielä toimittamaan tuotteet heti. Tämä koskee myös ehdottoman tyylikästä lattiatuuletinta TVM 12, joka on vihdoinkin taas saatavissa.

Lattiatuulettimen TVM 12 teho on 37 wattia, ja laitteessa on valittavissa kolme tehoporrasta, mikä pitää huolen tehokkaasta ilmavirtauksesta. Samalla klassisen tyylikästä retro-designia edustava laite on piristävä sisustusratkaisu niin olohuoneeseen kuin toimistoonkin. Laitteessa voi käyttää valinnaisesti myös seinä- ja kattokiinnikkeitä, joiden ansiosta laite on helppo asentaa ravintolan tai liiketilojen jäähdytysratkaisuksi.

Edut yhdellä silmäyksellä – lattiatuuletin TVM 12 …

  • tuottaa 37 watin tehon ja on varustettu halkaisijaltaan 30 cm:n tuuletinsiivillä, minkä ansiosta laitteen tuottama tasainen viileä ilmavirtaus viilentää tilan nopeasti.
  • on varustettu kolmella tehoportaalla, jotka ovat valittavissa kromatun metallisen siipipyörän suojuksen taustapuolella olevilla painikkeilla. Näin tuuletin pystyy huolehtimaan ilman viilentämisestä tavanomaisista lämpötiloista alkaen kuumiin lämpötilahuippuihin saakka.
  • on varustettu siipipyörän suojuksella, jota voi kallistaa portaattomasti 100° vaaka-akselinsa ympäri. Sinun on mahdollista ohjata ilman virtausta tarpeidesi mukaisesti ja hyödyntää siten myös virtauksen mahdollistamaa epäsuoraa jäähdytystä.
  • on valmistettu kokonaan metallista kromatuista siivistä niin ikään kromattuun jalustaan. – Myös moottori on varustettu kuparikäämillä. Tämä ei tee pelkästään luo arvokasta vaikutelmaa, vaan pidentää myös koko laitteen käyttöikää.
  • pysyy tukevasti paikallaan niin ikään kromatun jalustan alle kiinnitetyn kolmen liukumista estävän kumijalan ansiosta. Myöskään pienet töytäisyt eivät lattiatuuletinta hetkauta.
  • on siirrettävissä joustavasti uuteen käyttöpaikkaan: taustapuolelle asennettu kätevä kantokahva ja kiinteästi asennettu kaapelikela helpottavat sijoituspaikan vaihtoa.

Lattiatuuletin TVM 12 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa lattiatuuletin TVM 12 mieluiten jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme 34,95 € sis. alv (normaalihinta 52,04 €). – Nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*