Lattiatuuletin TVM 17: suuri krominhohtoinen viilennyksen mestari karkottaa kuumankostean kesäilman – täydellinen valinta suuriin tiloihin, toimistoihin, ravintoloihin. Jälleen saatavissa

Kukapa ei odottaisi ilolla aurinkoisia kesäpäiviä poikkeuksellisen viileän huhtikuun ja sateisen toukokuun alun jälkeen? Kuitenkin muutaman kuuman kesäpäivän jälkeen painostava kuumankostea ilma on jo seurassamme olohuoneen sohvalla. Kiusaa meitä jo aamuisin toimistossa. Ja tunkeutuu hiostaen yhä lähemmäksi meitä – niin juhlissa, konserteissa kuin ravintolassakin. Näin jatkuu, kunnes kutsumme avuksi viilennyksen mestarin. 100 watin tehotuulikoneen – jälleen saatavissa olevan lattiatuulettimen TVM 17. Valmistettu tyylikkäästä krominhohtoisesta metallista. Muotoiltu rakkaudesta klassiseen designiin. Tehty todelliseksi tehotuulikoneeksi!

Niin helposti kuin kuumankostea ilma tunkeutuu sisään, yhtä helposti lattiatuuletin TVM 17 puhaltaa sen jälleen ovesta ja ikkunoista ulos. Sillä laite on uskomattoman tehokas ja pystyy siten tuottamaan suuren ilmavirtauksen. Tämän lisäksi tuulikoneessa on kolme tehoporrasta ja siten riittävästi tehoreservejä selvitä myös lämpötilahuipuista. Niin olohuoneessa kuin toimistossakin. Ja mikä parasta: Viilennyksen mestariimme on saatavissa lisävarusteena kiinnikkeet kattoon ripustamista varten, jolloin laitetta on helppo käyttää juhlissa, konsertissa tai ravintolassa.

Edut yhdellä silmäyksellä – lattiatuuletin TVM 17 …

  • 100 watin teho ja kolme nopeutta riittävät puhaltamaan eskaloituvat lämpötilahuiputkin pois. Hennosta tuulenvireestä kovaan tuuleen ja lähes myrskyyn saakka – TVM 17 puhaltaa ilmaa halutulla tuulen voimakkuudella.
  • tuottaa viilentävän tuulenvireen lisäksi riittävästi raitista ilmaan tuuletettaessa ja toimii luotettavasti pitkiäkin aikoja vaativassa kuivauskäytössä.
  • puhaltaa suurella 18 tuuman – lähes 45 cm– siipipyörällään kuumimmankin seisovan ilman ulos asunnon tai toimiston ikkunasta.
  • retroklassikko on valmistettu kromattuja tai kuparoituja siiven kärkiä myöten kokonaan metallista, ja moottorissakin on kuparikäämi.
  • siipipyörän suojuksen kallistuskulmaa voidaan säätää portaattomasti 110°, joten voit suunnata ilmavirran tarkasti haluamaasi kohteeseen. Ilmavirtaa on helppo säätää siipipyörän suojuksen taustapuolella olevalla säätimellä.
  • tarvitsee vain vähän tilaa ja kestää tönimistä: Jalustan alla on kolme liukumista estävää kumijalkaa, jotka pitävät laitteen varmasti paikallaan. Tuulettimen taakse kiinnitetty kantokahva helpottaa kuljettamista paikasta toiseen.

Lattiatuuletin TVM 17 – edullista merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään lattiatuuletin TVM 17 ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 59,95 € sis. alv (normaalihinta 83,30 €). – Nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*