Raikas ilma pesukellarissa

tro_blog_waschküche_banner

Kosteus kellaritiloissa ei ole harvinaista. Varsinkin kodinhoitohuoneessa, jonne ripustetaan märkää pyykkiä ja säilytetään kosteita siivoustarvikkeita, vallitsee usein suuri ilmankosteus.

Seurauksena on tunkkaisilta haisevat ”puhtaat” pyykit, läiskät seinissä ja homemuodostusta nurkissa. Mikäli pelkkä tuuletus ei enää auta, täytyy ottaa järeämmät keinot käyttöön. Esimerkiksi Trotecin TTK-E-S –sarjan ilmankuivaimet poistavat ilmasta kosteutta yhdellä napin painalluksella. Nopeasti ja helposti, ilman hankalia asetuksia. Parasta laatua; tietenkin Trotecilta!

Raikas ilma kellarissa

Kellarissa tapahtuu helposti vesivahinkoja. Varsinkin kodinhoitohuoneessa on monia vaarakohtia, joita ei ajoissa huomaa. Esimerkiksi pesukoneen vesiletku saattaa irrota kesken käynnin. Ne, joille tämä on tapahtunut, tietävät miten pahoja seuraamukset voivat olla. Litrakaupalla vettä valuu lattialle, imeytyy lattiasaumoihin, seiniin, mattoihin, huonekaluihin… Mikäli asukas ei ole paikalla pesukoneen käydessä, vesi valuu estoitta useita tunteja. Pahimmat vahingot saadaan suhteellisen nopeasti korjattua, mutta rakenteisiin imeytynyt kosteus pysyy ja aiheuttaa ajan mittaan suuria vahinkoja.
Mutta myös ilman tällaista vesivahinkoakin kodinhoitohuone on talon ”heikko lenkki”. Useimmiten kellaritiloissa oleva kodinhoitohuone ei ole kunnolla eristetty ja harvoin kunnolla lämmitetty. Jos kellaritiloissa vielä kuivatetaan pyykkiä ja säilytetään märkiä siivoustarvikkeita, nousee ilmankosteus hälyttävälle tasolle. Seurauksena ilmankosteus tiivistyy viileille seinille. Tästä syntyy tunkkainen haju, joka tarttuu myös puhtaaseen pyykkiin. Lisäksi nurkkiin pesiytyy helposti hometta.
Säännöllinen tuuletus auttaa. Mutta se ei välttämättä aina riitä, jos ilmanvaihto ei ole tarpeeksi riittävä. Jotta edellä mainitut ongelmat pysyvät poissa, kannattaa luottaa ammattimaiseen tekniikkaan!

Hyvästi kosteus!

Tehokas, kompakti ja joustava: niitä ovat Trotecin TTK-E-S –sarjan ilmankuivaimet. Monipuoliset tehopakkaukset ovat lisäksi hiljaisia käytössä. Tarjolla on useita eri malleja – joka tarpeeseen sopiva! Hinta-laatusuhdekin on lyömätön. Voit valita kahdenkymmenen mallin väliltä, esimerkiksi TTK 24 E, joka kuivattaa pieniä tiloja 10 litran kosteudenpoistotehollaan tai TTK 70 S, erittäin kapearakenteinen tilaihme, jossa on vielä erillinen pyykinkuivaustoiminto. Tai ehkäpä TTK 122 E, jolla on vakuuttava 40 litran kosteudenpoistoteho per päivä, kuivaten näin tehokkaasti myös isoja tiloja.

Erillinen lauhdeveden poistomahdollisuus

Työnnä pistoke pistorasiaan, paina nappia ja aloita kuivaus. Varoitusvalo syttyy, kun vesisäiliö on täynnä. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tai halua tyhjentää säiliötä säännöllisesti, voit myös valmistella kuivaimesi jatkuvaan valvomattomaan käyttöön: kaikilla TTK E-S – sarjan ilmankuivaimilla on mahdollisuus poistaa lauhdevesi erillistä letkua pitkin suoraan lattiakaivoon. Tähän tarkoitukseen soveltuu tavallinen puutarhaletku!

Etusi

  • joustavakäyttöisiä
  • helppokäyttöisiä
  • tehokkaita mutta hiljaisia
  • luotettava suoja tunkkaista hajua ja hometta vastaan
  • suuri valikoima erilaisia malleja
  • erinomainen hinta-laatusuhde

Tutustu parhaiten heti eri mallien etuihin – Trotecin verkkokaupassa! Löydät varmasti tarpeillesi sopivan ilmankuivaimen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*