Pumppaa talousvetesi ilmaiseksi – Trotec-laatuisella puutarhapumpulla ja kodin vesijärjestelmällä

Vain harvoilla on oletettavasti tontin tai puutarhan alla öljylähde tai maakaasuvarasto. Mutta miten on lähteen tai kaivon laita, tai soliseeko pieni puro tontilla? Silloin kannattaa säästää ja kalliin vesijohtoveden sijaan pumpata omaa ilmaista talousvettä – puutarhan edulliseen kasteluun tai pesukoneen ja sisävessan tarpeisiin. Silloin tarvitset vain puutarhapumpun, tai jos haluat käyttää talousvettä myös sisällä, vesiautomaatin. Trotecin TGP-sarja tarjoaa laadukkaita käytännön ratkaisuja kumpaakin tarkoitukseen.

Jos haluat käyttää sade-, lähde-, keräys- tai pohjavettä pelkästään puutarhassasi, Trotecin TPG-sarjan puutarhapumppu on sinulle juuri sopiva valinta. TGP-sarjan puutarhapumput ovat ensiluokkaisia apulaisia, kun talousvettä on pumpattava tehokkaasti. Kätevät pumput soveltuvat myös lampien veden tai vesitynnyrin tyhjentämiseen tai sisällön siirtämiseen. Jos liität letkunjakajan, voit kastella useita kohteita samanaikaisesti sprinklereillä, ruiskuilla, sadettimilla tai tippukastelujärjestelmillä.

TGP-sarjan puutarhapumput – optimaalinen tapa säästää

Kaikissa pitkäikäisiksi suunnitelluissa TGP-sarjan puutarhapumpuissa on erittäin korroosion kestävä alumiinikäämi moottorissa ja laadukas keraaminen liukurengastiiviste. Imu- ja paineliitännän lujiin metallikierteisiin (sisähalkaisija 1” tai 2,54 cm) voi liittää joustavia letkuja – ja pumppuja voi liittää kiinteisiin putkistoihin, joiden halkaisija on sama. Kompakteissa puutarhapumpuissa on katkaisin sivussa. Suuri täyttöaukko helpottaa pumpun täyttämistä vedellä ennen käynnistämistä.

Ajankohtainen tarjoussuositus – puutarhapumppu TGP 1000 E

Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Kotelo on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista. Pumppu pumppaa suurella 1 000 watin teholla enimmillään 3 300 litraa talousvettä tunnissa ja imee veden enimmillään 7 metriä alempana sijaitsevasta kohteesta – esimerkiksi lammikosta, kaivosta, maanalaisesta säiliöstä tai virtaavasta vesistöstä, ja pumppaa sen 42 metrin korkeuteen tai etäisyydelle.

Normaalisti 93,73 €, nyt vain 39,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – puutarhapumppu TGP 1000 ES

Jokaisesta suunnasta roiskeveden pitävän jaloteräksisen kotelon suojausluokka on IPX4, joten puutarhapumppu on erittäin korroosion kestävä ja sietää myös sateen. Mitään ei ruostu, ja pienet iskut tai äärimmäiset lämpötilat eivät vahingoista kestävää pumpun koteloa. Pumppu imee suurella 1000 watin teholla enimmillään 3 3000 litraa talousvettä tunnissa enimmillään 7 metriä alempana sijaitsevasta kohteesta – ja pumppaa sen 42 metrin korkeuteen tai etäisyydelle.

Normaalisti 104,15 €, nyt vain 49,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – puutarhapumppu TGP 1005 E

Pumpussa on tehokas esisuodatin, joka poistaa talousvedestä enintään 1 mm:n kokoiset likahiukkaset. Luja, korroosion kestävä pumpun kotelo on valmistettu suojamaalatusta metallista ja iskunkestävästä muovista. Puutarhapumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4.

Pumppu nostaa enintään 3300 litraa talousvettä tunnissa, imee sen enimmillään 7 metrin syvyydestä ja pumppaa sen 42 metrin korkeuteen tai päähän.

Normaalisti 104,15 €, nyt vain 49,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

TGP-sarjan vesiautomaatit – oma riippumattomuusjulistuksesi

Jos haluat käyttää vettä puutarhan kastelun lisäksi talossa esimerkiksi käymälän huuhteluun, siivoamiseen, pesukoneelle, silloin kannattaa hankkia TGP-sarjan vesiautomaatti Trotecilta.Voit käyttää Trotecin TGP-sarjaan kuuluvaa vesiautomaattia vaihtoehtoisena veden lähteenä kaikissa sellaisissa kotisi ja puutarhasi käyttökohteissa, sillä pumpun voi liittää ongelmitta talon vesiputkistoon.Tämä kannattaa: Syöttämällä talousvettä rakennuksen olemassa olevaan vesijohtoverkkoon säästät esimerkiksi 3 hengen taloudessa noin 50 % keskimääräisen vedenkulutuksen kustannuksista!

Hyvä tietää:

  • Kodin vesijärjestelmät kytkeytyvät automaattisesti päälle ja pois päältä vedenpaineen mukaan. Tämän mahdollistaa järjestelmän oma paineohjaus, jonka ansiosta vettä tarvittaessa käytettävissä hyvin nopeasti ilman, että järjestelmän on ensin oltava pitkään käynnissä.
  • Kodin vesijärjestelmä on kiinteästi asennettava vedenjakelujärjestelmä, jota ei voi siirtää helposti paikasta toiseen.

Vesiautomaatti, paljon etuja

Tehokkaat 1000 watin TGP-sarjan vesiautomaatit, joissa on integroitu painesäiliö (19 litran), pumppaavat ilmaista vettä täysin automaattisesti kaikkialle taloon.Pumpun enimmäistuotto on 3300 litraa tunnissa, joten pumpulla voi pumpata vettä uima-altaasta, kaivosta tai maanalaisesta säiliöstä esimerkiksi WC:n huuhtelua, pesukoneita ja etu- sekä hyötypuutarhojen kastelujärjestelmiä varten.Vesiautomaatin suurin nostokorkeus on 30 m, suurin imukorkeus 7 m. Sekä imu- että paineliitännässä 1” tai 3,33 cm:n kokoinen kierre (G1).

Kaikissa vesiautomaattien pitkäikäisissä moottoreissa on alumiinikäämi, joka on myös erittäin korroosionkestävä, johtaa lämpöä erittäin hyvin ja kestää hyvin kuormitusta. Pitkän käyttöiän takaa lisäksi keraaminen liukurengastiiviste, joka estää pumpun ennenaikaisen kulumisen. Jokaisessa vesiautomaatissa on lisäksi ylikuumenemiselta suojaava lämpökatkaisija. Pumppu läpäisee ongelmitta enintään 2 mm:n kokoiset hiukkaset. Automatiikka käynnistää laitteet, kun paine laskee alle 1,5 baariin, ja pysäyttää, kun paine on jälleen 3 baaria.

Ajankohtainen tarjoussuositus – vesiautomaatti TGP 1025 E

Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Kotelo on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista.

Normaalisti 166,67 €, nyt vain 79,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – vesiautomaatti TGP 1025 E

Korkealuokkainen ulkonäkö ja kestävä rakenne. Pumpun etuosa on ruostumatonta jaloterästä. Keltaiset osat ja painesäiliö on valmistettu suojamaalatusta metallista, mustat kotelon osat ovat iskunkestävää muovia. Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Alumiinikotelo on pitkäikäinen.

Normaalisti 177,08 €, nyt vain 89,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – vesiautomaatti TGP 1025 ES ES

Laadukkaasti valmistettu vesiautomaatti TGP 1025 ES ES on lujarakenteinen. Laadukkaan ja kestävän täysin jaloteräksisen rakenteen lisäksi pumpun keltaisen metallikotelon suojamaalaus on sään kestävä, ja mustat osat on valmistettu iskunkestävästä muovista. Tämän vesiautomaatin suojaus korroosiolta on myös erityisen kestävä, sillä pumpun etupää ja koko painesäiliö ovat ruostumatonta jaloterästä. Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Jaloteräskotelo on pitkäikäinen.

Normaalisti 208,34 €, nyt vain 99,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Ajankohtainen tarjoussuositus – vesiautomaatti TGP 1050 E

Sekä pumppupää että painesäiliö valmistetaan laadukkaasta jaloteräksestä. Pumpun keltaisen metallikotelon suojamaalaus on sään kestävä. Voit kuljettaa vesiautomaatti erittäin helposti, sillä koko rakennetta ympäröivässä mustassa muovivahvikkeessa on kantokahva.Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Jaloteräskotelo on pitkäikäinen.

Normaalisti 218,77 €, nyt vain 99,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*