Kulmahiomakone PAGS 10-115: katkaise, leikkaa, hio tehokkaasti vahvalla 500 W:n moottorilla – jälleen saatavana

Erittäin hyvä käsiteltävyys. Tasainen käynti ja tasainen nimellispyörimisnopeus. Ja lisäksi huomattavan edullinen hinta-laatusuhde. Hyvä juttu, että kulmahiomakone PAGS 10-115 on viimein jälleen saatavissa – sillä kevyt ja kätevä yleiskulmahiomakone soveltuu lähes kaikkiin muutos-, laajennus- tai kunnostustöihin kotona ja puutarhassa. Siksi se kannattaa sekä ammattilaisen käyttöön että – vielä – aloittelevalle käyttäjälle.

Tehokas kulmahiomakone PAGS 10-115 Trotecilta on erityisen mukava myös pitkään käytettäessä. Kone on erittäin kevyt, vain 1500 grammaa, ja sen kestävän 500 W:n moottorin nopeus on 12 000 kierrosta minuutissa. Tällä käytännöllisellä laitteella katkaiset, hiot ja harjaat metallia, lyhennät laattoja tai leikkaat betonikiviä. Helppoa puolisuutta: Kiinnität vain materiaalille sopiva laikan koneeseen – ja se sujuu ongelmitta, sillä koneessa on karalukko.

Etusi yhdellä silmäyksellä – kulmahiomakone PAGS 10-115…

  • tehokas ja kestävä 500 W:n moottori siirtää voiman optimaalisesti, kun katkaiset ja hiot. Alumiinista painevalettu pitkäikäinen vaihdepää on kestävä, ja varmistaa tasaisen käynnin sekä 12 000 kierrosta minuutissa myös kuormitettuna.
  • on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön väsyttämättä, sillä: kytke virta ja ryhdy hommiin. Pieni 1500 gramman omapaino ei aiheuta ongelmia pitkäänkään työskenneltäessä.
  • mukana toimitetun lisäkahvan voi asentaa tarvittaessa laitteen kummallekin puolelle, joten sekä oikea- että vasenkätiset voi ohjata hiomakonetta joka tilanteessa turvallisesti kahdella kädellä. PAGS 10-115:n pieni omapaino, kompakti kahvat ja painon tasaisen jakautuminen mahdollistavat ohjaamisen myös yhdellä kädellä.
  • on turvallinen: PAGS 10-115:n jälleenkäynnistyssuoja estää kulmahiomakoneen käynnistymisen uudelleen sähkökatkon jälkeen, ja moottori on käynnistettävä uudelleen katkaisimella. Säädettävä suojakupu suojaa tehokkaasti pölyltä tai kipinöiltä hiottaessa tai katkaistaessa.
  • sisältää vakiona katkaisulaikan metallin käsittelyyn, joten voit aloittaa heti, kun saat PAGS 10‑115:n. Voit lisätä kulmahiomakoneen käyttömahdollisuuksia moniosaisella timanttikatkaisulaikkasarjalla – tämäkin lisävaruste on Trotecin parasta merkkilaatua.

Kulmahiomakone PAGS 10-115 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaajo tänään kulmahiomakone PAGS 10-115 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 19,95 €, sis. alv:n. – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Kulmahiomakone PAGS 10‑115 toimitetaan täydellisenä pakettina, johon sisältyy katkaisulaikka, suojahuppu, lisäkahva, kaksireikäinen kiristysavain, kiristysmutteri ja kuljetuslaukku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*