Parasta ennen… rajattomasti

tro_blog_wasser-haltbarkeit_banner

Vesipulloissa on aina parasta ennen -päiväys. Elintarvikelain mukaan päiväyksen on oltava näkyvissä. Veden kohdalla päiväys on vähän paradoksaalista, sillä pullovesi tulee maanalaisesta lähteestä, jossa ei ole epäpuhtauksia. Vesi säilyy perusmuodossaan periaatteessa ikuisesti. Jotta pulloissa ja säiliöissä oleva vesi myös maistuisi raikkaalta, kannattaa sinne lisätä Trotecin SecoSan Stick.

Peruselementti vesi

Vaikka vesi ei pilaannu, on pulloissa aina parasta ennen -päiväys. Kuulostaa nurinkuriselta, sillä lähdevesi on saattanut olla kymmeniä tuhansia vuosia maan alla ennen pullottamista. Samaten suola saattaa olla jopa 200 miljoonaa vuotta vanhaa, mutta kaupasta ostettavassa jodisuolapaketeissa on myös parasta ennen -päiväys. Tämä johtuu lainsäädännöstä.

Pysyvä raikkaus

Muovipulloissa oleva vesi säilyy etiketin mukaan vuoden, lasipulloissa kaksi vuotta. Avaamattomia pulloja voi huoletta juoda vuosikausia tämän päiväyksen jälkeenkin. Voit nauttia raikkaasta vedestä silloinkin, kun vesipullo tai säiliö on ollut avattuna päiviä tai jopa viikkoja – jos lisäät sinne SecoSan Stickin. SecoSan Stickin vaikutusperiaate on hopeaionit, joita se luovuttaa veteen. Ionit estävät bakteereja ja itiöitä lisääntymästä. Tämä on erityisen kätevää kesämökeillä, joissa ei ole juoksevaa vettä. Vesikanisterissa oleva SecoSan Stick pitää veden kirkkaana ja raikkaana ja estää myös levänkasvun kanisterin seinissä!

Nopeaa, edullista, suoraan netistä

Voit tilata SecoSan-Stickejä suoraan verkkokaupastamme. Valittavana on erikokoisia Stickejä ja myös säästöpaketteja. Esimerkiksi SecoSan Stick 1, joka sopii pieniin pulloihin ja vesisäiliöihin, on nyt kolmen kappaleen säästöpaketissa hintaan 9,94 €!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*