Onko se allergiaa vai flunssaa?

tro_blog_Allergie-AirgoClean-105S_banner

Nuhanenä? Vettä valuvat silmät ja kutina kurkussa? Ilmiselvä flunssa! Vaiko sittenkin allergiaa? Keväthän on siitepölyn kulta-aikaa. On olemassa pieni ero flunssan ja allergian välillä. Siitä kerromme tässä blogissa. Annamme myös kelpo vinkin siitepölyttömään kotiin: ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S!

Saksassa siitepölystä tiedottaa Stiftung Deutscher Polleninformationsdienst (PID). Tämä palvelujärjestö luettelee siitepölyallergiaan sopivia oireita: jatkuvasti nuhainen nenä, silmätulehdus, lisääntyneet astmaongelmat, silmien kutina, jatkuva aivasteleminen, yskiminen, jopa kuume ja univaikeudet. Koska tavallisen flunssan oireet ovat suunnilleen samat, on niiden erottaminen toisistaan vaikeaa. Allergologeilla on tähän hyvä neuvo: tyypillinen allerginen reaktio on silmien ja nenän jatkuva kutina. Flunssapotilaan nenä ja silmät eivät nimittäin kutise.

AirgoClean 105 S toimittaa puhdasta hengitysilmaa napin painalluksella

Jos nenä siis kutisee jatkuvasti, kysessä ei ole nopeasti ohimenevä flunssa. Silloin tarvitaan ammattimaista ilmanpuhdistajaa. Selvä tapaus AirgoClean 105 S:lle: laite soveltuu tiloihin, joiden koko on enintään 30 m².  Laitteessa on myös kaikenlaisia etuja, joita ilman allergikko ei halua olla:

Ilmanpuhdistimessa on tehokas suodatinyhdistelmä, joka koostuu yhdestä True-HEPA-suodattimesta sekä yhdestä aktiivihiilisuodattimesta. Laite pitää ilman puhtaana niin siitepölystä ja homeitiöistä kuin pienistä hiukkasista, kuten hienopölystä. Lisäksi laite poistaa ikäviä hajuja. Ilmanpuhdistimessa on lisäksi ilman likaisuusasteen määrittävät integroidut sensorit pöly- ja VOC*-päästöjä varten. Voit siis joko antaa laitteen työskennellä joko automaattisesti energiaa säästäen tai säätää aina tarpeen mukaan kolmivaiheisen puhaltimen ohjaustaulusta tai kaukosäätimestä. Kulloinenkin ilmanlaatu näkyy digitaalisessa näytössä. Sen lisäksi AirgoClean-laitteessa on ajastintoiminto ja hiljainen yökäyttö. Näyttö ilmoittaa hyvissä ajoin, milloin laitteen suodatin on vaihdettava.

Pölyttömän puhdasta ilmaa kotona ja työpaikalla

Älä alistu allergisoivaan yhdistelmään, joka koostuu siitepölystä, homeitiöistä ja pölystä. Nauti puhtaasta hengitysilmasta ilmanpuhdistimen ansiosta! Tilaa mieluiten jo tänään AirgoClean 105 S vain hintaan 179,95 € sis. Alv:n – Trotecin verkkokaupasta!

* VOC – mitä se tarkoittaa?

VOC ovat aineita, jotka höyrystyvät jo alhaisissa lämpötiloissa – ts. kaasuuntuvat – ja näin ollen likaavat ilmaa. Siksi niitä kutsutaan haihtuviksi orgaanisiksi yhdisteiksi (volatile organic compounds). Sisätiloissa on useita eri VOC-lähteitä, esim. lattiapinnoitteet, värit, lakat, eristeet ja liimat, huonekalut ja matot. Mikäli sisäilman VOC-pitoisuus on jatkuvasti liian suuri, se saattaa aiheuttaa hengitystien sairauksia. Puhutaan ns. ”Sick-Building-syndroomasta”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*