Monitoimityökalu PMTS 10-230 V – vihdoin jälleen saatavana!

Monitoimityökalu

Uusi verkkovirtakäyttöinen monitoimilaite PMTS 10-230 V kuuluu Trotecin uusien PowerTool-työkalujen ehdottomiin suosikkeihin: jyrsi, sahaa, leikkaa, raspaa tai hio – tämä tehokas monitaituri osaa kaiken. Suosittu laite myytiin tästä syystä nopeasti loppuun, mutta nyt se on jälleen hyllyssä heti saatavana. Juuri oikeaan aikaan, jotta jokaisella uudella kotinikkarilla on parhaat varusteet uuden koti- ja puutarhasesongin alkaessa.

Laminaatin sahaaminen, laatan saumojen jyrsiminen, laastinjäämien poistaminen tai mitä erilaisimpien pintojen hiominen: Tällä tehopaketilla voit aloittaa projektin heti. Kätevästi pistorasiaan liitettävä PMTS 10230V soveltuu erityisesti aikaa vaativiin kunnostustöihin, sillä monitoimityökalulla työskenneltäessä ei tarvitse ottaa huomioon käyttöaikaa rajoittavaa akkujen kapasiteettia. Erilaisten materiaalien, esimerkiksi puun, metallin, muovin tai keramiikan työstäminen sujuu vaivattomasti ja nopeasti vaihtovirran voimalla.

Edut kertavilkaisulla – monitoimityökalu PMTS 10-230V …

 • sisältää tehokkaan 300 W moottorin Vakio-ominaisuuksiin kuuluva PMTS 10-230V: pehmeäkäynnistys takaa tehokkaan moottorin nykimättömän käynnistymisen ja tasaisen suuren teon – myös kuormitettuna.
 • laadukas oskillaatiotekniikka. Moottori oskilloi sahattaessa, kaavittaessa ja sahattaessa jatkuvasti ja luotettavasti enintään 21 000 kertaa minuutissa – nopeus voidaan säätää portaattomasti materiaalin ja käyttökohteen mukaan. Suuri 3,2 asteen oskillointikulma takaa tarkan työskentelyn myös kulmissa ja reunoilla.
 • portaaton värähtelynopeuden esivalinta ja pehmeäkäynnistys. Kytkimen sijoitus on suunniteltu huolellisesti, joten käyttö sujuu joustavasti yhdellä kädellä ja nopeus säätyy portaattomasti.
 • mukana pikakiinnitysjärjestelmä. Välineet voidaan vaihtaa muutamassa sekunnissa ilman työkaluja. Vedä vipua, vaihda työvälinen ilman työkaluja ja säädä johonkin 12 mahdollisesta työskentelysuunnasta. Jokainen valittu työkalu sopii optimaalisesti tarkasti valmistettuun kiinnitykseen. Se on lisäksi yhteensopiva kaikkien OIS-standardin mukaisten välineiden kanssa.
 • muotoiltiin ergonomisten periaatteiden mukaan. Käteen sopivaksi suunnitellun laitteen keskiosan Softgrip-pinta tekee mahdolliseksi myös työkalun pitkään jatkuvan käytön keskittyneesti ja väsymättä.

Monitoimikalun PMTS 10-230 V – sisältää täydelliset varusteet

monipuoliset varusteet kätevässä laukussa, myös pikalaturi – nämä kaikki kuuluvat täydellisiin varusteisiin:

 • 1 x Delta-hiomalevy
 • 12 arkkia tarrahiomakolmioita puun hiontaan
 • 6 arkkia tarrahiomakolmioita metallin hiontaan
 • 1 x kaavintaterä (HCS) SC 80/30 laattaliiman, silikonin, laastin ja maalinjäämien poistamiseen
 • 1 x segmenttisahanterä (HSS) SM 85/20 puun ja metallin sahaukseen
 • 1 x pistosahanterä (BIM) CS 75/25 puun, muovin, lasikuitumuovin, kevyt ja värimetallin sahaukseen
 • Saat lisäksi tärinänvaimennuskahva. Tämä kummallekin puolelle kiinnitettävä lisäkahva vaimentaa tärinää, joten voit ohjata laitetta vaativissa kohteissa varmasti ja tarkasti.
 • Kätevä pölyn poistoimu toimitetaan samoin ilman lisähintaa. Kiinnitä pölyimuriin, ja hiottaessa syntyvä pöly ja lika ovat mennyttä.

TÜV-tarkastettua laatua

PMTS 10-230V on varma hankinta, sillä monitoimilaitteen TÜV-tarkastettu laatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden.

Monitoimityökalu PMTS 10-230 V: Jälleen – tai vielä – saatavana!

Tilaa jo tänään uusi monitoimityökalu PMTS 10-230V, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*