Koronavirus: Kenttäsairaalat suojaavat yksilöiden hoitoa – Trotec-suojaseinät yksityisyyttä

Huoli koronatapauksien lukumäärän koko ajan mahdollisesta kasvusta on johtanut monissa kaupungeissa ja piirikunnissa kenttäsairaaloiden perustamiseen. Siten saadaan lisää kapasiteettia Covid-19-potilaiden hoitamiseen. Esimerkkinä ennakoivasti toimittavasta hallinnosta mainittakoon Verdenin piirikunta pohjois-Saksasta. Piirikunnan hallinto pystytti muutaman päivän kuluessa pysäköintipaikalle muuttovalmiin kenttäsairaalan konttikylään.

Muutama päivä sitten konttikylään valmistuneessa Verdenin piirikunnan kenttäsairaalassa on yhteensä 65 vuodepaikka Covid-19-potilaille. Piirikunta on lisäksi rakentanut urheiluhalleihin varalle noin 325 potilaspaikkaa. Kenttäsairaalat , kuten Verdenin, tarjoavat koosta riippuen tilaa useille sadoille potilaille, joilla on mitä erilaisimpia tarpeita: Joukossa on yksin eläviä vanhuksia, jotka tarvitsevat henkilökohtaisten olosuhteidensa vuoksi sekä perushoitoa että kattavampaa lääketieteellistä hoitoa mutta myös potilaita, joilla on vakavia Covid-19:n oireita ja jotka tarvitsevat tehohoitoa.

Näiden ihmiset haluavat suojata yksityisyytensä myös hoitopaikassa. Normaalisti näkösuojattomissa halleissa on yleensä yhteiset suihkut ja väliseinättömät pukuhuoneet. Niissä voidaan hoitaa lukuisia potilaita tehokkaasti pienessä tilassa. Niissä ei kuitenkaan mahdollisuutta ottaa huomioon ihmisten luontaista häpeän tunnetta – erityisesti ikääntyneiden ja apua tarvitsevien potilaiden henkilökohtaista hygieniaa. Ratkaisuksi soveltuvat näkösuojaseinät, esimerkiksi Trotecin tarjoama VarioScreen-näkösuojaseinä: Suuretkin hallit voidaan jakaa niillä muutamassa sekunnissa katseelta suojatuiksi hoitotiloiksi.

VarioScreen-näkösuojaseinät – nopeasti asennetut katseelta suojatut alueet

Muutoin avoimet vuoderivit voidaan muuttaa Trotecin VarioScreen-näkösuojaseinillä muutamassa sekunnissa suojatuiksi yhden tai useamman vuoteen alueiksi, niin että potilaille ja hoitohenkilöstölle mahdollistetaan tarvittava yksityisyyden suoja. Siksi näkösuojaseinät soveltuvat ihanteellisesti myös suuren salin jakamiseen eri sektoreihin sukupuolen, ikäryhmän tai sairauden vakavuuden ja hoidontarpeen mukaan. Palosuojatut VarioScreen-näkösuojaseinät täyttävät paloturvallisuusvaatimukset, ja niitä voidaan käyttää huoletta makuutilojen rajaamiseen suljetuissa tiloissa!

Rajattoman joustavat pituusratkaisut ja pystytysvaihtoehdot

Suurten alueiden erottamiseksi voidaan useampia näkösuojaseiniä (vakiopituus 7,20 m) yhdistää nopeasti ja vaivattomasti toisiinsa vetoketjuilla. Tämä ominaisuus mahdollistaa lähes rajattomasti laajennettavissa olevat näkösuoja- tai tilanjakamisratkaisut. Kolme nivelpistettä moduulia kohden tekevät pystyttämisestä äärimmäisen joustavaa. Näkösuojaseinä voidaan pystyttää puolipyöreäksi, siksak-muotoiseksi tai perinteiseksi kulmikkaaksi seinäksi. Tilanjakoa voidaan muuttaa koska tahansa vain muutamassa sekunnissa.

VarioScreen-näkösuojaseinien nopean pystytyksen etuja

  • 100 % läpinäkymätön yksityisyyden suojan säilyttämiseksi
  • ”Plug & Play” -kiinnitysjärjestelmät, jotka sopivat jokaiseen käyttöpaikkaan sisällä ja ulkona
  • Yksi henkilö pysyttää tukevaksi vain muutamassa sekunnissa
  • Vapaasti, nopeasti ja helposti pidennettävä
  • Helppo ja kevyt siirtää

VarioScreen-näkösuojaseinien paremman käsiteltävyyden etuja

  • Kätevä ja kevyt, mutta kestävä
  • Kestävä rakenne, ei irrallisia tankoja
  • Pakattu tilaa säästävästi ja kevyesti kantokassiin
  • Helppo puhdistaa ja desinfioida
  • Paloa hidastava standardin DIN 4102 B1 mukaisesti

VarioScreen-näkösuojaseinien joustavien käyttömahdollisuuksien etuja

  • Siirrettävä näkösuojajärjestelmä sisä- ja ulkotiloihin
  • Täynnä vuoteita olevien salien nopea ja joustava jakaminen yksilöllisiin alueisiin
  • Tilanjakaja erilaisten hoito-, hallinto- ja odotusalueiden erottamiseksi toisistaan
  • Tilanjakaja tilapäisten kenttäsairaaloiden jakamiseksi erilaisiin hoito- ja tutkimusalueisiin
  • Siirrettävä näkösuoja suihkuihin, kylpyhuoneisiin ja pukuhuoneisiin
  • Kulunrajoittimet ja potilasvirtojen ohjausjärjestelmät!

VarioScreen-näkösuojaseinät – Feuerwehrmagazin-lehden testivoittaja

Trotec-näkösuojaseinän joustavuus ja laatu vakuuttavat! Saksalainen lehti ”Feuerwehrmagazin” valitsi numeron 12/2019 suuressa näkösuojaseinien vertailutestissä VarioScreen-näkösuojaseinän testivoittajaksi. Kokeneet paloalan asiantuntijat testasivat perusteellisesti erilaisten mallien toimintaa ja käsiteltävyyttä. Meidän näkösuojaseinä valittiin voittajaksi käytännöllisyyden, laadun ja lisävarusteiden suhteen kokonaisarvosanalla 1,7!

Osta tai vuokraa – Trotec toimittaa sopivat näkösuojaseinät

  • VarioScreen osto: Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita meille numeroon +49 2452 962-400.
  • VarioScreen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen – sähköpostitse osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Ammattimainen kriisinhallinta – Heinsbergissä sijaitsevan Trotec-yhtiön tukemana

Trotec on perustanut neuvontatiimin kaikkia koronavirukseen liittyviä kysymyksiä varten, erityisesti kuntien, viranomaisten ja sairaaloiden tukipyyntöihin vastaamiseksi. Heinsbergissä toimivana yrityksenä tunnemme terveydenhuollon ja terveydenhoidon nykyiset ongelmat ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja. Jaamme mielellämme asiantuntemuksemme kanssasi.

Autamme sinua mielellämme henkilökohtaisesti: Neuvontatiimimme on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin kello 08.00–17.00 välisenä aikana puhelinnumerossa +49 2452 962-400. Tiimimme palvelee myös sähköpostitse osoitteessa info@trotec.de.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*