Koronavirus: Kenttäsairaalat auttava vuodepaikkapulaan – TAC-ilmanpuhdistimet mikrobipitoiseen sisäilmaan

Varaudu pahimpaan – ja toivo parasta: Lukuisat kaupungit ja piirikunnat ajattelevat koronakriisin aikana. Tuorein esimerkki harkitsevaisesta toiminnasta on pohjoissaksalaisessa Verdenin piirikunnassa. Piirikunnan kriisijohto oli alkanut jos maaliskuun lopulla valmistautumisen sairastuneiden määrän mahdolliseen nousuun yhteistyössä Aller-Weser-Klinik -sairaalan (AWK) kanssa. Piirikunnan hallinto toimi johdonmukaisesti ja pystytti muutaman päivän kuluessa pysäköintipaikalleen muuttovalmiin kenttäsairaalan konttikylään.

Verdenin piirikunnan hallinnon konttikylän kenttäsairaala on valmis ottamaan vastaan Covid-19 -potilaita, joille on yhteensä 65 vuodepaikkaa. Hallinto ajattelee ja hoitaa pidemmälle: Piirikunta on lisäksi rakentanut urheiluhalleihin varalle noin 325 potilaspaikkaa. Piirikunnan edustajaa Peter Bohlmannia laitaan Weser-Kurier -lehdessä seuraavasti: ”Mikäli, mitä emme toivo, Aller-Weser-Klinikin yksiköissä Verdenissä ja Achmissa tulee pulaa potilaispaikoista, voimme ottaa ensimmäinen kenttäsairaalan nopeasti käyttöön.”

Kun Covid-19 -potilaita hoidetaan kenttäsairaaloissa, esimerkiksi urheiluhalleissa, yleensä on suositeltavaa käyttää ilmanpuhdistinta, esimerkiksi Trotecin ammattikäyttöön tarkoitettu TAC-ilmanpuhdistinta. Alipaine ja erikoissuodattimet estävät likaantuneen ilman ulospääsyn. Ammattimaiset ilmanpuhdistimet on suunniteltu teholuokasta riippuen joustavasti hallittavissa olevaan alipaineen ylläpitämiseen suurissa tiloissa ja niiden virusten suodatuskyky on vakuuttava luokan H14 suurtehosuodattimien ansiosta. TAC-ilmanpuhdistimet ja H14-suodattimet – onkohan tehokkaampia tapoja eliminoida lähes kaikki tartuntariskit.

Potilaiden, työntekijöiden ja hoitohenkilöstön tehokas suojaus

H14-suspensioainesuodattimella varustetun TAC-ilmanpuhdistimen käyttö laskee riskin saada tartunta huoneilmassa leijailevista taudinaiheuttajista lähes nollaan. Tarkasti sanottuna H14 HEPA -suurtehosuodattimen suodatustehokkuus on 99,995 % ja läpäisyaste 0,005 %, Tämä tarkoittaa käytännössä: TAC-ilmanpuhdistimen H14-suodatus poistaa 100 000:sta ilmassa leijuvasta mikrohiukkasesta tehokkaasti 99 995 hiukkasta!H14-suurtehosuodattimia käytetään ensiluokkaisten suodatusominaisuuksien vuoksi esimerkiksi leikkaussalien tai muiden hygieenisesti vaativien tilojen puhtaan ilman tuottamiseen.

Osta tai vuokraa – Trotec toimittaa sopivan TAC-ilmanpuhdistimen

TAC-ilmanpuhdistin, esimerkiksi TAC 750 E, TAC 1500, TAC 1500 S, TAC 3000, TAC 5000 tai TAC 6500 suodattaa sisäilmasta tehokkaasti virukset, pölyt, hajut ja siitepölyt, jotka kiusaavat erityisesti allergikkoja. Riippumatta siitä, haluatko vuokrata ilmankostuttimen lyhytaikaisesti tai ostaa sen pitkäaikaiseen käyttöön – laitteita on aina saatavissa Trotecin varastosta:

  • Laitteen ostaminen: Jos sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@trotec.de tai soita meille numeroon +49 2452 962-400.
  • Laitteen vuokraus: Käänny suoraan vuokrauskeskuksemme TKL puoleen – sähköpostitse osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Ammattimainen kriisinhallinta – Heinsbergissä sijaitsevan Trotec-yhtiön tukemana

Trotec on perustanut neuvontatiimin kaikkia koronavirukseen liittyviä kysymyksiä varten, erityisesti kuntien, viranomaisten ja sairaaloiden tukipyyntöihin vastaamiseksi. Heinsbergissä toimivana yrityksenä tunnemme terveydenhuollon ja terveydenhoidon nykyiset ongelmat ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja. Jaamme mielellämme asiantuntemuksemme kanssasi.

Neuvontatiimimme on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin kello 08.00–17.00 välisenä aikana puhelinnumerossa +49 2452 962-400. Tiimimme palvelee myös sähköpostitse osoitteessa info@trotec.de.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*