Koronavirus: Ammattimainen ilmanpuhdistin TAC 750 E HEPA H14 -suodattimella – tehokkaaseen virusten suodatukseen

Tärkein uutinen ensimmäisenä: TAC 750 E voidaan nyt varustaa luokan H14 suurtehosuodattimella virusten tehokkaaksi suodattamiseksi. Näin tämä vaivattomasti siirrettävä laite tarjoaa myös nykyisen koronakriisin olosuhteissa tehokkaan ratkaisun pienehköjen huoneiden ilman puhdistamiseksi – soveltuen tietenkin myös edelleen pienehköissä saneerauskohteissa käytettäväksi. Luokkansa kevyin, vain 6 kilon painoinen ilmanpuhdistin, mahtuu jokaisen auton tavaratilaan ja voidaan sen vuoksi helposti kuljettaa yhdestä ilmanpuhdistuskohteesta toiseen.

Myös tähän asti erityisesti pölyisten tilojen alipainelaitteeksi kehitetty TAC 750 E on taannut tehokkaalla kaksivaiheisella suodatinjärjestelmällään likaantuneen huoneilman luotettavan HEPA-suodatuksen suojaksi leijuvilta hiukkasilta. Nyt ammattilaisilmanpuhdistin TAC 750 E mahdollistaa myös virusten suodattamisen huoneista, joiden koko on enintään 5 m² ja ilmamäärä enintään 12 m³: Sillä sen H13-kiintoainehiukkassuodatinlokero voidaan nyt varustaa luokan H14 suurtehosuodattimella virusten suodattamiseksi.

H14-suodatin luokkien ISO 4 ja ISO 3 puhdastiloihin

H14-loppusuodatin on suunniteltu luokkien ISO 4 ja ISO 3 puhdastiloihin, ja sen hiukkaskoon 0,1–0,2 µm erotuskyky on 99,995 % – mikä merkitsee sitä, että vain 5 tämän kokoista hiukkasta 100 000:sta pääsee H14-suodattimen läpi. Tähän liittyen on hyvä tietää, että SARS-CoV:n, MERS-CoV:n ja uudenlaisen koronaviruksen SARS-CoV-2 kaltaisten viruskantojen koko on juuri tätä luokkaa. Esimerkiksi nykyisissä tutkimuksissa koronaviruksen hiukkaskooksi on määritetty 120–160 nanometriä, eli 0,12–0,16 µm. H14-suodatin suodattaa tehokkaasti pois nämä hiukkaskoot, etenkin kun virukset esiintyvät ilmassa yleensä sylkeen tai leijuaineisiin sitoutuneina suurempina rykelminä.

Ilmanpuhdistin TAC 750 E – tehokas hygienia- ja työmaa-alueilla

Saatavilla olevan suodatinvalikoiman avulla voit käyttää TAC 750 E -ilmansuodatinta joustavasti kaksivaiheisena suodatinjärjestelmänä luokkien ISO 4 ja ISO 3 puhdastilojen ilmanpuhdistukseen, mutta tietysti myös edelleen työmaatiloissa tai maalisumujen poistoon airless- tai paineilmakäytössä. Portaaton ilmamäärän säätö mahdollistaa energiatehokkaan tuulettimen tehon sovituksen tarvittaviin ilmanvaihtomääriin kulloisellakin hygienia-alueella tai rakennustyömaalla. Koska TAC 750 E on optimoitu tinkimättömästi tehokkaaseen imukäyttöön, voit käyttää sitä joko suoraan suljetussa tilassa kiertoilmakäytössä tai alipaineistajana ulkopuolelta käsin letkua pitkin.

203 mm:n letkujen vakioliitännän lisäksi voidaan valinnaisen letkuadapterin avulla liittää myös ohuempia 127 mm:n letkuja TAC 750 E:n ilmanpoistoon. Tällä tavoin käytettävissä on ihanteellinen letkuliitäntä kaikkiin vaatimuksiin pisteimusta alipaineistukseen saakka.

Ilmanpuhdistin TAC 750 E ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ammattimainen ilmanpuhdistin TAC 750 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 535,50 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaamme mielellämme kysymyksiin TAC-ilmanpuhdistimista ja uusista luokan H14 HEPA-suodattimista sähköpostiosoitteessa info@trotec.de tai puhelinnumerossa +49 2452 962-400.

Tilapäisiin tarpeisiin voit myös vuokrata TAC-laitteita vaivattomasti Trotecilta. Lähetä tällaisessa tapauksessa sähköpostia vuokrauskeskukseemme TKL osoitteeseen info@tkl-rent.net tai soita numeroon +49 2452 962-160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*