Konvektori TCH 1 E: kompakti ja edullinen sähkölämmitin hakee paikkaa pieniä tiloja luotettavasti lämmittävänä pakkausvahtina – taas saatavana

Käytännöllinen lämmitin ei tällaisina kriisiaikoina seiso pitkään varastossamme. Kotona, toimistossa tai askarteluhuoneessa – TCH 1 E tuottaa aina mukavaa lämpöä. Pieni konvektori sopii hyvin myös WC:hen tai leirintälomalla asuntovaunuun tai -autoon. Kompakti pikalämmitin soveltuu optimaalisesti pakkasvahtina lämmittämättömien pienten tilojen lämmittämiseen. Termostaattiohjaus suojaa liialta viilenemiseltä ja estää vesijohtojen jäätymisen. Kaikki tämä lyömättömään hankintahintaan.

Olet voiton puolella jo hankkiessa edullisen TCH 1 E:n, jonka 450 wattia lämmittävät ilahduttavan edullisesti.  Kun portaattomalla termostaatilla valittu tavoitelämpötila on saavutettu, konvektorin virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen, kun lämpötila alittuu. Lämmität vain sen verran kuin tarvitaan – ja säästät mahdollisimman paljon energiakustannuksia.

Edut kertavilkaisulla – konvektori TCH 1 E …

  • portaaton termostaattisäätö säästää lämmityskustannuksia: Kun tavoitelämpötila on saavutetaan, konvektorin virta katkeaa automaattisesti ja kytkeytyy uudelleen, kun lämpötila alittuu.
  • on heti valmis käyttöön. Pura laite pakkauksesta, kytke kaapeli pistorasiaan, valmis. Merkkivalo ilmaisee laitteen toiminnan.
  • alkaa lämmittää automaattisesti heti, kun olet valinnut tavoitelämpötilan sivun termostaatilla. Puhdas, hajuton ja äänetön.
  • käytännön kantokahva nopeuttaa siirtoa paikasta toiseen. Suuret jalat – asennusvalmiina mukana pakkauksessa – pitävät tukevasti pystyssä.
  • lämmittää kaikkien konvektorien tavoin sähkölämmitteisillä langoilla ilman, joka nousee lämpimänä ylöspäin. Luonnollinen imu vetää lisää kylmää huoneilmaa laitteeseen. Lämmin ilma kiertää koko huoneessa jatkuvasti ja virtaa joka kulmaan. TCH 1 E:n suuret ulosvirtausaukot takaavat suuremman mahdollisen konvektion.

Konvektori TCH 1 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 1 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, nyt vain 25,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*