Design-konvektori TCH 2310 E: edullinen lämmitysvaihtoehto, teho 2 300 W, turbopuhallin ja kaukosäädin – taas saatavana

Paljonko putkista virtaa kaasua syksyllä? Monet kaasuasiakkaat hakevat sähkölämmitysvaihtoehdoilla turvaa pakkasukolta ennen kuin venttiilit suljetaan mahdollisesti kokonaan. Jos haluat pysyä lämpimänä syksyllä ja talvella, Trotecin konvektiolämmitin TCH 2310 E on paras mahdollisuus varautua etukäteen. Kaasukriisin jälkeen jatkuvasti loppuun myyty laite on, niin kauan kuin varastoa riittää, taas saatavana. Laitteen kolme tehoa 1000 W, 1300 W ja 2300 W sekä erikseen kytkettävä turbopuhallin lämmittävät suuretkin tilan nopean mukavan lämpöisiksi.

Design-konvektorin TCH 2310 E termostaattiohjaus varmistaa lisäksi  verrattain hyvän energiatehokkuuden. Termostaatin säätämät kolme lämpötehoa 1000 W, 1300 W ja 2300 W lämmittävät optimaalisesti jopa 27 m² tai 67 m³ kokoiset tilat tasaisesti ja asteen tarkkuudella haluttuun lämpötilaan, jonka voi valita alueelta 5 – 37 °C. Helppoa ja erittäin energiaa säästävää. Kapeissa konvektoreissa on erikseen kytkettävä turbopuhallin, jonka nopeasti kierrättämä ilma jakaa lämmön nopeasti viileään huoneeseen.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-konvektori TCH 2310 E …

  • kompaktin konvektorin mukavuus on laiteluokan kärjessä: Modernista ohjaustaulusta näet tavoitelämpötilan ja todellisen sisälämpötilan. Säätämiseen voidaan käyttää ohjauspaneelia, jossa on digitaalinen lämpötilanäyttö, tai pitkälle kantavaa infrapunakaukosäädintä.
  • termostaatti säätää tehoa valitun tavoitelämpötilan mukaan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois, kunnes lämmitystä tarvitaan taas.
  • turbopuhallin nopeutta ilman kiertämistä.
  • ohjelmoitava ajastin mahdollistaa virran automaattisen katkaisun, kun ennalta valittu aika 1 tunnista 24 tuntiin on päättynyt.
  • on erittäin turvallinen: TÜV:n testaamissa suojausluokan IP20 lämmittimissä on turvallisuuden ja pitkän käyttöiän varmistava ylikuumenemissuoja.  Käytännölliset kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen ja suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.
  • pakkasvahtitoiminto suojaa lämmittämättömiä tiloja jäähtymiseltä ja jäätymisvaurioilta.
  • Toiminta perustuu kaikkien TCH-sarjan laitteiden tavoin konvektioon. Sähkövastusten tuottama lämpö nousee ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan.
  • soveltuu optimaalisesti esimerkiksi keskeytyneen päälämmityksen nopeaan korvaamiseen, luotettavan siirtymäajan lämmitykseen ennen lämmityskauden alkua tai lämmitys huoneissa, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen.

Design-konvektori TCH 2310 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 2310 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*