Keskittymiskykyä napin painalluksella

tro_blog_klimatisierung-homeoffice_banner

Monet tekevät vaativia etätöitä kotona.Kuumuus kesällä väsyttää ja heikentää keskittymiskykyä. Siksi kannattaa kiinnittää huomiota kotitoimiston ilmanlaatuun.

PAC-sarjan ilmastointilaite on tässä tukenasi. Se pitää lämpötilan miellyttävänä ja ilmankosteuden oikeana kellon ympäri.

Keskittymiskykyä napin painalluksella

Työskentely sujuu kotitoimistossa usein tehokkaammin. Kotona voit tehdä työtä ilman häiriöitä ja keskittyä täysin projekteihisi. Olet varmasti sisustanut toimistosi tarkoituksenmukaisesti – sopivat kalusteet, hyvät säilytystilat ja toimiva tekniikka. Mutta onko jotain tärkeää unohtunut? Kuumuus alkaa kiusata viimeistään kesähelteiden saapuessa. Hengittäminen tuntuu raskaalta, päätä särkee ja väsymys vaivaa. Täydellinen keskittyminen ei enää onnistu ja työskentely hidastuu. Ongelmana on liian korkea lämpötila ja liian suuri ilmankosteus.

Keskittyminen on tärkeää

Talvella työskentelytilat tietenkin lämmitetään, mutta kesällä niitä vain harvoin jäähdytetään. Suomenkin kesät ovat nykyään helteisiä, jolloin korkeat lämpötilat ja vastaavasti kostea ilma tekevät kiusaa. Ikkunoiden määrä ja koko vaikuttavat merkittävästi tilojen lämpenemiseen. Valosta saadaan tarvittavaa energiaa ja motivaatiota, joten ikkunoiden pimentäminen ei tule kysymykseen. Korkeintaan muutaman asteen alennus saadaan aurinkokalvoilla. Mitä siis voimme tehdä väsymykselle ja keskittymiskyvyn puutteelle, kun kuitenkin nautimme auringosta ja hyvinvointimme tarvitsee sitä? Vastaus on helppo: Huolehdi hyvästä ilmastoinnista – ilman hankalia ja kalliita asennuksia! Trotecin siirrettävät PAC-sarjan ilmastointilaitteet tuottavat tiloihin miellyttävää ilmaa ja pitävät ajatukset kirkkaina tuntikausia.

Siirrettävä virkistäjä

PAC-ilmastointilaite tarjoaa korkealuokkaista jäähdytystä. Trotecin tehokkaat mallit imevät lämmintä ilmaa ja palauttavat sen jäähdytettynä. Käytetty ilma johdetaan samanaikaisesti letkua pitkin ulos – esimerkiksi tuuletusikkunasta tai muiden kanavien kautta. Sama tekniikka kuivaa myös ilmaa ja tarjoaa siten oikean ilmastoinnin. Muiden laitteiden Aircooler-menetelmän tuottama ilmavirta tuntuu viileältä samoin kuin tuulettimien puhaltama ilma. Tässä kuitenkin sama ilma kiertää huonessa. Oikea jäähdytys edellyttää ilman vaihtamista ja raskaan, kostean ilman poistamista. Suosittelemme lisäksi ikkunatiivisteen AirLock 100:n käyttöä yhdessä poistoletkun kanssa. Näin lämmin ilma ja ötökät pysyvät ulkopuolella.

Vihjeemme: PAC 2000 E

Jos haluat oikeaa jäähdytystä, suosittelemme ilmastointilaitetta PAC 2000 E. Siinä yhdistyvät luotettava ilmastointitekniikka ja hyödylliset ominaisuudet. Ihanteellinen toimistoon tai työhuoneeseen! Siirrettävä ilmastointilaite on asennusvalmis, se tarjoaa napin painalluksella viileää sisäilmaa ja poistaa samalla tehokkaasti kosteutta. Monoblock-laitteen teho on 2 kW / 7000 Btu ja se poistaa kostettu jopa 0,75 litraa tunnissa. Energialuokkaan A kuuluva PAC 2000 E on tehokas ja samalla erittäin taloudellinen ilmastointilaite. Erityisen käytännöllistä: haluttu lämpötila voidaan syöttää laitteeseen. Integroitu termostaatti toteuttaa toiveen täysin automaattisesti ja säätää PAC 2000 E:n tehoa.

Trotec tarjoaa tämän tyylikkään ilmastointilaitteen ja ilmankuivaimen nyt lyömättömään 199,95 €:n hintaan. Säästät 185 €. Paras syy tarttua heti tarjoukseen! Pääset PAC 2000 E:n tuotesivulta suoraan tilaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*