Ilmastointilaite PAC 3500 SH: yhdistää jäähdytys- ja lämmitystoiminnon, tuuletuksen ja ilmankuivauksen luoden hyvän olon ilmaston ympäri vuoden – jälleen saatavana

Samantekevää, miten oikullinen säätila on, 4-in-1-ilmastointilaite PAC 3500 SH tarjoaa ratkaisun joka tilanteeseen: Liian kuuma? Voimakkaalla 3,5 kW:n jäähdytystehollaan laite jäähdyttää kuumenneet huoneet nopeasti. Liian kylmä? Lämmitystoiminnon ansiosta voit nauttia miellyttävistä lämpötiloista yksilöllisesti säädettävällä alueella 17–30 °C:n välillä. Liian kostea? Ilmankuivaustoiminnon avulla voit poistaa huoneilmasta jopa 3,25 litraa ylimääräistä kosteutta tunnissa. Ja optimaalisen sisäilman saavuttamiseksi voit nauttia myös raikkaasta tuulesta kolmella eri voimakkuudella.

Vihdoin jälleen saatavana oleva 4-in-1-ilmastointilaite PAC 3500 SH soveltuu voimakkaan 3,5 kW:n jäähdytystehonsa ansiosta erinomaisesti 46 m² kokoisiin tiloihin asti, samalla kun sen 2,9 kW:n lämmitystoiminto tuo kodikasta lämpöä illan viileyteen. Laitteeseen on integroitu myös ilmankuivaus- ja tuuletustoiminnot kolmella puhallusteholla, niin että se vastaa täydellisesti kaikkien vuodenaikojen haasteisiin. Ja on kaunis katsella: Laadukkaan muotoilunsa ansiosta tämä tyylikäs valkoinen ilmastointilaite sopii mihin tahansa asuinympäristöön – kotona tai toimistossa sekä ravintolassa, kaupassa, hotellissa tai loma-asunnossa.

Muut edut yhdellä silmäyksellä – 4-in-1-ilmastointilaite PAC 3500 SH …

  • säätelee käytännöllisessä automaattitilassa sekä jäähdytystä, lämmitystä että ilmanvaihtoa ympäristön lämpötilan ja asetetun tavoitelämpötilan mukaan. Tämä säästää sähköä, koska laite tarjoaa juuri niin paljon tehoa, kuin halutun lämpötilan saavuttamiseen tarvitaan ja siirtyy sitten taukotilaan.
  • poistaa ilmankuivaustoimintonsa avulla huoneilmasta jopa 3,25 litraa ylimääräistä kosteutta tunnissa. Se auttaa suoraan tukahduttavaan kuumuuteen ja voi ehkäistä pidemmällä tähtäimellä myös epäterveellisen homeen muodostumista sisätiloihin.
  • Tarjoaa 3-portaisen tuuletustilansa ansiosta virkistävää raikkautta iholle myös ilman jäähdytyskompressorin päällekytkemistä.
  • on ohjattavissa myös infrapunakaukosäätimellä. Follow Me -toiminnon avulla kaukosäädin mittaa huoneenlämpötilan sijaintipaikassaan ja välittää tulokset ilmastointilaitteelle. Näin jäähdytystehoa mukautetaan automaattisesti mitatun lämpötilan mukaan.
  • on varustettu 24 tunnin ajastintoiminnolla, jonka avulla voit mukauttaa PAC 3500 SH -ilmastointilaitteen päivittäisiin rutiineihisi. Voit ohjelmoida hyvän olon lämpötilan jokaiselle vuorokaudenajalle.
  • on varustettu myös miellyttävällä yötilalla: Jotta olosuhteet olisivat mahdollisimman miellyttävät, esiasetettua tavoitelämpötilaa nostetaan tai lasketaan nukahtamisvaiheessa vaiheittain 2 °C:lla 1,5 tunnin ajan, pidetään sitten vakiona 7 tunnin ajan ja palautetaan alkuperäiseen tavoitearvoon tämän ajan kuluttua.
  • kuuluu energiatehokkuusluokkaan A, lämmitysteholtaan jopa A+. Näin voit olla varma siitä, että lämmityskustannuksesi pysyvät aisoissa. Laitteen sisällä käytetään lisäksi ympäristöystävällistä jäähdytysainetta R290.
  • on helposti siirrettävissä huoneesta toiseen kevyesti pyörivien kuljetuspyöriensä ja integroitujen kädensijojensa ansiosta – näin voit nauttia viilennyksestä tai lämmöstä juuri siellä, missä haluat.

Ilmastointilaite PAC 3500 SH –  Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 3500 SH ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 694,75 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*