Ilmankuivain TTK 71 E – vihdoin jälleen saatavilla

banner_ttk71e_fi(1)

Erittäin haluttu, ajoittain loppuunmyyty, nyt taas saatavilla: Ilmankuivaajamme vakuutti sekä Heimwerker-Praxis -lehden testaajat että asiakkaamme. Nyt yhtä ajattoman tyylikkäänä, niine samoine vahvoine ominaisuuksineen, jotka tekivät siitä bestsellerin, lyömättömällä hinnalla – vihdoin taas täällä: ilmankuivain TTK 71 E!

Tilaa säästävä, kompakti muotoilu tekee aina vaikutuksen. Kuivain sopii harmoonisesti kaikkiin asuin- ja työytiloihin. Ilmankuivain soveltuu ihanteellisesti pienehköjen, enintään noin 50 m² asuntojen ja toimistotilojen kuivaamiseen, poistaen kosteutta ilmasta 24 litraa vuorokaudessa. Laitteen moderni kosteudenpoistotekniikka tekee siitä erityisen helppokäyttöisen.

Näin se toimii

Näin käytät helposti TTK 71 E -kuivainta: säädä haluttu ilmankosteus digitaalinäytön avulla. Energiaa säästävä elektroninen hygrostaattiohjaus pitää asuin- ja toimistotilat kuivina täysin itsenäisesti. Sulautusautomatiikka ja täyttymisen varoitusvalo, automaattinen ylitäyttymisen esto ja joustava kaksinopeuksinen puhallin sekä ajastin täydentävät tämän modernin ilmankuivaimen ominaisuuksia.

Muutkin ominaisuudet ovat parasta luokkaa: TTK 71 E:ssä on portaattomasti säädettävä ulospuhallus, joten ilmankierto voidaan säätää sopivaksi jokaiselle huonetyypille. Liukumattomat kumijalat pitävät laitteen tukevasti paikallaan, vaimentavat käyntiääniä ja mahdollistavat näin miellyttävän hiljaisen kosteudenpoiston. Laite voidaan jättää toimimaan myös itsekseen, sillä TTK 71 E:ssä on erillinen letkuliitäntä, jonka kautta lauhdevesi voidaan ohjata letkun kautta suoraan viemäriin.

Neljä hyvää etua:

  • hygrostaattiohjaus ja kosteusarvon esivalinta
  • käytännöllinen varoitusvalo, kun vesisäiliö on täynnä
  • ylitäyttösuoja ja automaattinen katkaisu
  • liitäntä ulkoista kondenssiveden poistoa varten

TTK 71 E on vihdoin jälleen saatavilla – mutta kuinka kauan?

Älä viivyttele turhaan! Kaikki on valmiina: toimitukset voidaan aloittaa heti, hinta on oikea. Tilaa siis heti ilmankuivain TTK 71 E, normaali hinta 249,95, € nyt vain 159,95 € sis. alv – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*