Ilmankuivain TTK 69 E – vihdoin jälleen saatavilla!

Ilmankuivain

Moderni design – esimerkiksi pianolakattu yläpaneeli. Vaikuttava tekniikkaa – lukuisia ominaisuuksia. Sisäiset arvot täyttävät tinkimättä kaiken, mitä TTK 69 E:n upea ulkonäkö lupaa. Saat tämän ekstra-luokan ilmankuivaimen käytännössä täysin varusteltuna, sillä siinä on kaikki tarvittavat toiminnot. Sisältää myös tarjoushintatoiminnon – niin kuin kaikki laitteet Trotecilta!

Eipä siis ihme, TTK 69 E oli pitkään loppuun myyty, mutta tyylikäs laite on jälleen saatavilla. Ainoa tapa varmistaa, että kaunis voi huolehtia hyvästä ilmapiiristä sinunkin kotonasi: Älä viivyttele liian pitkään tilauksen kanssa.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 69 E

  • on eri käyttötapoineen aina joustavasti käytettävissä. Laitteessa on hygrostaattiautomatiikka, , jonka ilmaiseen halutun ilmankosteuden LED-näytössä. Laitteen jatkuva käyttö on mahdollista tai voit sopeuttaa käyttöajan mukavasti ajastimella yksilöllisten tottumustesi mukaisesti.
  • on suvereenin suorituskykyinen. Ilmankuivaimen kosteudenpoistoteho on 20 litraa päivässä, joten se pitää enintään 45 m² lämmitetyt asuinhuoneet, harrastetilat tai kellaritilat luotettavasti kuivina. Puhaltimen kolme nopeutta helpottavat laitteen taloudellista säätöä tilan mukaan.
  • vakuuttaa ensimmäisellä käynnistyksellä monilla ylimääräisillä ominaisuuksillaan. Ilmaa ohjaava läppä avautuu automaattisesti käynnistyspainiketta painettaessa ja sulkeutuu automaattisesti sammutettaessa, jotta ilmanpoistoaukkoon ei pääse likaa.
  • sisältää vakiona täydet mukavuus ominaisuudet. Sellainen on esimerkiksi erittäin hiljainen käynti, joka ei häiritse nukkumista. Tai pyykinkuivaustoiminto, joka poistaa kosteuden erittäin nopeasti märistä vaatteista sekä kosteista matoista ja kokolattiamatoista. Suodattimen puhdistuksen merkkivalot, lapsilukko, elektroninen sulautusautomatiikka, pestävä ilmansuodatin, kantokahvat sekä kääntyvät pyörät ovat kaikki ilmankuivaimen vakiovarusteita.
  • mahdollistaa valvomattoman jatkuvan kuivauskäytön. Integroidun poistoliitännän kautta laite johtaa kondenssiveden letkun kautta suoraan pois. Voit myös valvoa esimerkiksi loma-asuntosi ilmankosteutta poissa ollessasi.

Ilmankuivain TTK 69 E – päätä nopeasti, tilaa edullisesti!

Tilaa ilmankuivain TTK 69 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme 281,28 €, nyt vain 139,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*