Ilmankuivain TTK 171 ECO ammattikäyttöön poistaa kosteutta jopa 52 litraa 24 tunnissa – mukana painetuuletin ontelotilojen kuivaukseen. Jälleen saatavana!

Yksi luokkansa parhaista erityisesti rakentajille ja vesivahinkojen saneeraajille on palannut. Ammattilaisille tarkoitettu kuivain TTK 171 ECO on jälleen saatavana. Se vakuuttaa suurellaan kuivaustehollaan 52 litraa 24 tunnissa, jopa 90 m² tai 230 m³ kokoisissa tiloissa. Valtavan tehokas laite kuivaa rakenteen erittäin nopeasti, ja sen painetuuletin ontelotilojen kuivaukseen tekee siitä ykkösvaihtoehdon myös vesivahinkojen saneeraukseen. Tehopaketin hygrostaatin ohjaama automatiikka varmistaa varastohallien optimaalisen sisäilmaston.

Ilmankuivain TTK 171 ECO erityisesti ammattikäyttöön: Sen alavaunurakenne ja suuret pyörät helpottavat liikuttamista hankalissa työmaaolosuhteissa. Kuivain helposti huollettavine ohjaustauluinen on heti käyttövalmis erittäin taloudellinen ratkaisu moniin tyypillisiin kuivaustarkoituksiin – esimerkiksi rakennustyömaiden, olo-, makuu-, suihku- ja kellaritilojen, kodinhoitohuoneiden, loma-asuntojen, matkailuvaunujen, veneiden kuivaamiseen ja yhtälailla varastojen, arkistojen, laboratorioiden, autotallien, kylpy-, pesu- ja pukeutumishuoneiden pitämiseen jatkuvasti kuivana.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 171 ECO …

  • hygrostaattiohjattu ilmankuivain pitää välille 20–90 % asetetun tavoitearvon automaattisesti tasaisena. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu.
  • Ilmaletkuliitäntä paikalliseen kuivan ilman syöttöön tai onteloiden kuivaamiseen. Radiaalipuhallin tuottaa 3,2 MPa ilmanpaineen ja syöttää kuivaa ilmaa poistoaukkoon liitettyä letkua ilmaletkua pitkin kosteisiin onteloihin.
  • Kuivaa jatkuvassa käytössä huoneilmaa jatkuvasti – ja kondensaatin poistoletkun liitäntä mahdollistaa rakennuskohteiden ammattimaisen kuivaamisen myös ilman valvontaa.
  • on varustettu helposti puhdistettavalla ohjauspaneelilla, jossa on kaikkien toimintojen digitaalinen näyttö – mukaan lukien huoneen suhteellisen kosteuden nykyinen arvo – nopeaa käyttöönottoa varten. TKK 171 ECO:n ohjauspaneeli on ehdottoman selkeä ja helppokäyttöinen.
  • kätevä ajastintoiminto estää turhan käynnin ja mahdollistaa yksilöllisesti mukautetun ilmankuivauksen.
  • järjestelmässä on muistitoiminto, joka käynnistää sen odottamattoman sähkökatkoksen jälkeen aikaisemmin valituilla asetuksilla heti, kun sähköä on jälleen käytettävissä.
  • kuljetusvaunumallin vankka teräsrakenne, otetanko, tartuntasyvennykset ja suuret pyörät helpottavat laitteen kuljettamista hankalassakin maastoissa ja portaikoissa.

Ilmankuivain TTK 171 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivan TTK 171 ECO ammattikäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 688,20 €, nyt vain 499,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*