Ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 54 E – jälleen saatavana!

Kotitalouksien ja toimistojen käyttöön suunniteltu elegantti laite vakuuttaa onnistuneella muotoilulla, puhtaan valkoisella värillä ja tyylikkäästi pyöristetyillä kulmilla. Monipuolisesti varusteltu TTK 54 E on trimmattu tehokkaaksi: Ilmankuivan ja ilmanpuhdistin integroituine ionisaattoreineen on kaksi laitetta yhdessä, jotka vakuuttavat yhteensä neljällä käyttötavalla ja Auto Restart -toiminnolla. Ja kaikki tuttuun lyömättömään Trotec-hintaan.

TTK 54 E:n suurin kosteudenpoistoteho 16 litraa vuorokaudessa pitää suuret tilat 30 m² asti luotettavasi kuivana, ja integroitu ionisaattori voidaan käynnistää milloin hyvänsä puhdistamaan ilmaa. Ionisaattori tuottaa huoneilmaa puhdistavia negatiivisia ioneja ja lisää ilmaan aktiivista happea. Niiden voimakas antistaattinen vaikutus varaa ilman haitalliset hiukkaset negatiivisesti, jolloin ne putoavat lattialle etkä enää hengitä niitä.

TTK 54 E tarjoaa neljä (!) käyttötapaa. Ensinnäkin hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka tavoiteilmankosteus voidaan säätää alueella 35 % – 85 % mukavin 5 % portain, ja erikseen käynnistettävä turbopuhallin. Kosteudenpoistoautomatiikan suosittu vaihtoehto on mukavuustoiminto, joka säätää ilmankosteuden täysin automaattisesti mukavaksi ilman lämpötilan perusteella. Muita käyttötapoja ovat pyykinkuivaustoiminto ja jatkuva toiminta.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 54 E

  • Auto Restart -toiminto käynnistyy laitteen odottamattoman sähkökatkoksen jälkeen aikaisemmin valituilla asetuksilla heti, kun sähköä tulee jälleen. Siksi TTK 54 E soveltuu myös käyttöön ajastimen kanssa.
  • muut ominaisuudet vastaavat HomeComfort-sarjan ilmankuivainten standardia. Niitä ovat esimerkiksi kätevä ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä varoittava valon sekä automaattisesti pysäyttävä ylitäyttösuoja.
  • vesisäiliössä on lisäksi ikkuna, josta näkee aina 3 litran säiliön täyttöasteen.
  • hyvin esillä oleva, helposti puhdistettava ilmansuodatin suodattaa huoneilmasta tehokkaasti eläinten karvat, hahtuvat, nöyhdän sekä pölyn ja estää bakteerien lisääntymisen.
  • kätevät kantokahvat ja pyörät helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 54 E – suurta mukavuutta pieneen hintaan

Tilaa ilmankuivain TTK 54 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 239,94 €, nyt vain 129,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*