Gov Games Dubai 2018: Trotec on mukana pelissä – suurpainetuulettimineen TFV 900

VALTAVA SHOW! Dubain kruununprinssi itse käynnisti maailman ensimmäisen Government Games -turnauksen. Paikalliset ja kansainväliset hallitusten työtekijät kilpailivat Warrior Eventin armottoman parcour-radan brutaalilla esteillä. Osallistujilta vaaditaan valtava urheilu- ja tiimihenki sekä suurin psyykkisen ja fyysisen rasituksen kesto. Tuttuja haasteita myös Trotecin työntekijäprofiileista. Mekin olimme siksi mukana – 6 jäsenen tiimiimme koostui suurtehopuhaltimista!

Hallitusten tiimit haastoivat ja kamppailivat neljän pitkää päivää – mukana olivat myös brittiläisten, yhdysvaltalaisten, kanadalaisten, thaimaalaisten ja filippiiniläisten joukkueet. Kysymys oli maineesta ja kunniasta – ja noin 450 000 euron rahapalkinnosta. Parcours-rata esteineen ja haasteineen on lähinnä sekoitus saksalaisia suosittuja kilpailuja ”Spiel ohne Grenzen”, ”Though Mudder” ja ”Ninja Warror Germany”. Mutta XXL-kokoisena, mahtavasti järjestettynä ja kuten sanottu: VALTAVA SHOW!

Tässä vaiheessa Trotec tulee mukaan peliin: Järjestäjät tilasivat erityisen vaativalle esteelle 6 jäsenen tiimimme suurtehopuhaltimia TFV 900. Niiden tehtävä: Tiimien nousun vaikeuttaminen kovalla tuulella pitkin purjealuksen takilaa muistuttava köysistöä noin 7 metrin korkeuteen. Tehtävä suoritettu – teknikkomme saattoivat raportoida paikan päältä: Este oli yksi vaikeimmista voitettavista haasteista.

Miksi TFV 900 antaa hyvän kuvan itsestään

Mega-tapahtumat, kuten Gov Games Dubai, suurten kanavistojen ja putkistojen tuulettaminen ja ilman poisto, rahtialusten tankkien puhdistaminen tai rakennustyöt jalostamoissa – suurpainepuhallin TFV 900 on parhaiten varustettu kaikkiin näihin käyttötarkoituksiin. Se puhaltaa aina 25 000 m³/h ilmaa kauas pitkin ilmaletkuja, vaikka vastapaineet ovat suuria. Aggressiiviset ympäristötkään eivät ole ongelma, sillä laatutuote Radiaalituulettimet on integroitu lujaan, pulveripinnoitettuun teräskoteloon, joka kaksikomponenttimaalipinta on erittäin kestävä – täydellinen vaativiin käytännön ympäristöihin, esimerkiksi Dubain autiomaaolosuhteisiin.

Suunnitteletko tapahtumaa? Suunnittele yhdessä Trotecin ja TKL:n kanssa!

Tarvitsetpa seuraavaan tilaisuuteesi millaisia ilmanvaihtolaitteita hyvänä, meillä Trotecilla on kaikki tarvitsemasi varastossa. Asiantuntijamme tukevat sinua neuvoillaan aina oikeiden laitteiden valinnassa. Jos tarvitset ilmanvaihtolaitteitamme vain tilapäisesti, suosittelemme yrityksemme TKL:n edullisia vuokrahintoja.

Kun haluat lisätietoja monipuolisesta ilmanvaihtotarjonnastamme, neuvomme mielellämme suoraan suoraan numerossa +49 2452 962-400 – Trotec-tiimi odottaa puheluasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*