Huippuluokan ilmankuivaimet jälleen saatavana!

banner_Komfort-Luftentfeuchter-_banner(0)

Kolmikko myytiin loppuun pian lanseerauksensa jälkeen, mutta nyt kaikkia kolmea on jälleen saatavana. Ne ovat ulkonäöltään yhtenäisiä, mutta jokaisella on oma suorituskykynsä …

Sinun etusi: näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät varmasti kosteudenpoistoteholtaan sinun tarpeisiisi sopivan laitteen. Ne soveltuvat kotiin tai toimistoon, pienten tai suurten tilojen kosteuden poistoon. Kärkikolmikkomme toiminnot ja kompaktit mitat ovat täsmälleen samat. Teknisten tietojen vertailu paljastaa kuitenkin sopivuuden erikokoisiin huoneisiin ja tarvittavaan kosteudenpoistotehoon – sovitettuna sinun yksilöllisiin vaatimuksiisi:

  • TTK 29 E poistaa ilmasta 10 litraa kosteutta päivässä ja sopii pieniin, enintään 15 m²:n kokoisiin tiloihin.
  • TTK 51 E poistaa ilmasta 16 litraa kosteutta päivässä ja pitää jopa 30 m² kokoiset tilat kuivana.
  • TTK 70 E:n kosteudenpoistoteho on jopa 20 litraa päivässä, ja se sopii erinomaisesti enintään 45 m²:n tiloihin.

Näin ne toimivat

Kaikkien kolmen ilmankuivaimen käytön helppous perustuu seitsenasentoiseen kiertokytkimeen, jolla valitaan haluttu suhteellinen ilmankosteus. Lopusta huolehtii hygrostaattiohjattu kuivausautomatiikka. Kosteusarvon ylittyessä laitteet käynnistyvät automaattisesti, ja kun haluttu ilmankosteusarvo on jälleen saavutettu, sammuvat laitteet ja säästävät siten energiaa. Säätöpyörän yläpuolella olevat led-valot ilmaisevat ilmankuivaimen toimintatilan.

Kolmikon jokaista ilmankuivainta voidaan käyttää myös jatkuvasti ilman valvontaa. Integroitu lauhdeveden poistoletkun liitäntä poistaa vesisäiliön tyhjennyksen tarpeen. Laitteissa on myös runsaasti muita erinomaisia ominaisuuksia, kuten automaattinen ylitäyttösuoja, pestävät ilmansuodattimet, säädettävä puhallussuunta sekä kantokahvat, joten kaikki kolme loistavaa ilmankuivainta ovat yhtä helppohoitoisia kuin -käyttöisiäkin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • hygrostaattiohjattu automaattinen kosteudenpoistotoiminto ja asetettava kosteusarvo
  • erittäin helppokäyttöinen
  • pestävä ilmansuodatin
  • ylitäyttösuoja ja automaattinen katkaisu

Mikä ilmankuivain saisi olla?

Nopea päätöksenteko kannattaa, koska laitteet ovat erittäin kysyttyjä: ilmankuivain TTK 29 E maksaa nyt vain 99,94 €, TTK 51 E ja TTK 70 E vain 139,95 €, sis. alv –Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*