Design-konvektori TCH 26 E: termostaatin ohjaama jopa 2000 watin teho turbopuhallin ja integroitu ajastin – viimein saatavana

Täsmällistä lämpöä joka päivän minuutin tarkkuudella, eikä vain kylmän alkaessa. Sen mahdollistaa jälleen saatavan konvektorin TCH 26 E integroitu ajastin – sillä ohjelmoit etukäteen omat päivittäiset lämmitysaikasi 15 minuutista 24 tuntiin. Kolmeportaisesti säädettävä tuottaa mukavia lämpötiloja heti virran kytkemisen jälkeen.  Niin halutessasi myös turbonopeasti erikseen kytkettävällä puhaltimella. Termostaatin ohjaama automatiikka pitää lisälämmön energiakustannukset ilahduttavan pieninä.

TCH 26 E sopii lähes kaikkeen kotiympäristössä – sen hienostuneen valkoisen rungon puristettu kuvio on vangitsee erityisesti katseen. Kompakti laite vakuuttaa kolmeportaisesti säädettävällä enintään 2000 watin tehollaan ja ilahduttavan pienellä energia kulutuksellaan viileässä kylpyhuoneessa, samoin kuin välikausina tai lämmityksen tukena kylminä päivinä. Konvektorin termostaatti säätää halutun lämpötilan energiatehokkaasti – ja auttaa siten säästämään energiaa.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-konvektori TCH 26 E …

  • kolme tehoporrasta 750, 1250 ja 2000 W säädetään moniportaisella katkaisijalla, jossa on merkkivalo.
  • termostaatin ohjaamalla automatiikalla voit säätää lämmityksen haluamaksesi erittäin helposti: Termostaatti säätää lämpötilan halutuksi energiatehokkaasti katkaisemalla ja kytkemällä virran automaattisesti. Portaaton termostaatti mahdollistaa TCH 26 E:n käytön myös pakkasvahtina.
  • erikseen kytkettävä puhallin nopeuttaa lämmön saantia, kun sitä haluat – optimaalinen kylmien tilojen alkulämmitykseen tai tuulettamiseen.
  • takaa halutessasi minuutin tarkan lämmityksen integroidulla ajastimella, jolla voit ohjelmoida etukäteen päivittäiset lämmitysajat 15 minuutista 24 tuntiin.
  • sopii myös lepotiloihin, koska ei sisällä tuuletinpyörää. Käytännölliset kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen ja toimitukseen sisältyvät asennusvalmiit suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.
  • on heti toimintavalmis: Pura laite kappauksesta, kytke kaapeli pistorasiaan, valmis.

Design-konvektori TCH 26 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-konvektori TCH 26 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 79,95 € sis. alv. – nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*