Design-konvektori TCH 2310 E: kolmiportaisesti säädettävä teho 2 300 W tuottaa nopeasti lämpöä, turbopuhallin ja kaukosäädin – taas saatavana

Jos talvesta ei tule liian kylmä. Kaasuvarastot eivät tyhjenne liian aikaisin. Nestekaasuterminaalit ovat vihdoin valmiit – silloin kaikki selviävät lämpiminä lähikuukauksista. Entä jos ei? Siksi suosittelemme hankkimaan nopeasti design-konvektorin TCH 2310 E, joka on jälleen saatavana. Silloin sinulla on kaiken varalta salainen sähkökäyttöinen lämmitysvaihtoehto – sitä voi käyttää, jos päälämmitys ei toimi, tai lisälämmönlähteenä erittäin kylminä päivinä.. Mukana käynnistettävä turbopuhallin, joka levittää lämpöä erityisen nopeasti, sekä sähköä säästävä termostaattiohjaus, joka säästää tehoa valitun tavoitelämpötilan mukaan.

Kun haluat toimistoon tai olo- ja makuuhuoneisiin nopeasti lämpöä. valitse muodoiltaan klassinen, värejä korostava puhtaan valkoinen design-konvektori TCH 2310 E. Kapealinjaisen konvektorin ja erikseen kytkettävän turbopuhaltimen teho riittää suurtenkin nopeaan huoneiden lämmittämiseen mukavaan lämpötilaan. Termostaatin ohjaama laite lämmittää enintään 27 m² tai 67 m³ kokoiset huoneet kolmella teholla 1000 W, 1300 W ja 2300 W tasaisesti ja asteen tarkkuudella tavoitelämpötilaan 5 asteesta 37 asteeseen. Energiatehokkaasti – ja siten ilahduttavasti energiaa säästäen.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-konvektori TCH 2310 E …

  • kompaktin konvektorin mukavuus on laiteluokan kärjessä: Modernista ohjaustaulusta näet tavoitelämpötilan ja todellisen sisälämpötilan.  Säätämiseen voidaan käyttää ohjauspaneelia, jossa on digitaalinen lämpötilanäyttö, tai pitkälle kantavaa infrapunakaukosäädintä.
  • termostaatti säätää tehoa valitun tavoitelämpötilan mukaan. Kun haluttu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois, kunnes lämmitystä tarvitaan taas.
  • turbopuhallin nopeutta ilman kiertämistä.
  • ohjelmoitava ajastin mahdollistaa virran automaattisen katkaisun, kun ennalta valittu aika 1 tunnista 24 tuntiin on päättynyt.
  •  on erittäin turvallinen: TÜV:n testaamissa suojausluokan IP20 lämmittimissä on turvallisuuden ja pitkän käyttöiän varmistava ylikuumenemissuoja.  Käytännölliset kädensijat helpottavat siirtämistä käyttöpaikasta toiseen ja suuret jalat pitävät laitteen tukevasti pystyssä.
  • pakkasvahtitoiminto suojaa lämmittämättömiä tiloja jäähtymiseltä ja jäätymisvaurioilta.
  • Toiminta perustuu kaikkien TCH-sarjan laitteiden tavoin konvektioon. Sähkövastusten tuottama lämpö nousee ylöspäin ja jakautuu nopeasti koko tilaan.
  • soveltuu optimaalisesti esimerkiksi keskeytyneen päälämmityksen nopeaan korvaamiseen, luotettavan siirtymäajan lämmitykseen ennen lämmityskauden alkua tai lämmitys huoneissa, joita ei ole liitetty keskuslämmitykseen.

Design-konvektori TCH 2310 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 2310 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*