UUSI epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120: 120 watin teho, 3 600 r/min:n nopeus ja suuri 245 mm:n kiillotuslautanen – mukana neljä kiillotustyynyä. Nyt saatavissa!

Kukapa haluaisi itselleen rakkaiden esineiden menettävän alkuperäistä kiiltoaan. Ajan myötä pinnat kuitenkin himmenevät, oli sitten kyse autosta, moottoripyörästä, asuntovaunusta tai veneestä. Ja uutena niin hohtava parketti tai laminaatti himmenee päivä päivältä. Palauta nyt rakkaimmat esineesi alkuperäiseen hohtoonsa vihdoin saatavissa olevalla epäkeskokiillotuskoneella PPOS 10‑120. 120 watin moottori, 3 600 r/min:n pyörimisnopeus ja suuri 245 mm:n kiillotuslautanen tekevät koneesta voimanpesän, jolla palautat pintoihin hetkessä kadonneeksi luulemasi loiston!

Miksi tämä kiillotuskone on oivallinen valinta niin ammattilaisille kuin kokemattomille käyttäjillekin?

Kone sopii käyttäjälle kuin käyttäjälle, sillä kiillotuslautasen epäkeskinen, ellipsimäinen liite ei jätä pintaan tavanomaisesta korjauskiillotuksesta poiketen rumia hologrammeja. Saavutat loistavia tuloksia myös ilman aikaisempaa kokemusta, ja pintojen käsittely ja hoito sujuu kuin leikiten. Lisäksi virtakytkin on aina peukalosi ulottuvilla, jolloin pystyt pysäyttämään koneen tarvittaessa nopeasti. Lisäksi viiden metrin kaapelin ansiosta sinun on mahdollista työskennellä laajalla alueella ilman, että kaapelin pituus rajoittaa liikkeitäsi.

Himmentyneet pinnat vaivattomasti uuteen loistoon

Ergonomisesti muotoiltujen kahvojen luistamattomat pinnat ja erittäin tehokas 6 mm:n epäkeskoliike varmistavat erinomaiset tulokset turvallisesti ja väsyttämättä. Näin monien erilaisten pintojen käsittely ja hoito käy leikiten. Näin kalliit uushankinnat kuuluvat menneisyyteen.

Neljä kiillotustyynyä antaa pinnoille ainutlaatuisen kiillon

Sarjaan sisältyvistä kiillotustyynyistä voit valita aina sopivan vaihtoehdon pinnan käsittelyyn, vahan/kiillotusaineen levittämiseen ja kiillottamiseen. Vakiotoimitukseen sisältyy kaksi synteettistä kiillotustyynyä kiillottamiseen tai vahan poistoon käsitellyltä pinnalta sekä kaksi tekstiilikiillotustyynyä killotusaineen levittämiseen. Integroitu kuminauha varmistaa kiillotustyynyjen helpon vaihdon ja varman kiinnityksen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokkaan 120 W:n moottori teho pystyy tasaisena myös kuomritettuna.
  • killotuskoneen 3600 kierrosta minuutissa tehostavat kiillotusta.
  • soveltuu ihanteellisesti autojen, veneiden, matkailuvaunujen, moottoripyörien, lattioiden, kalusteiden ja muiden maalattujen hoitoon ja käsittelyyn.
  • suuri kiillotuslautanen Ø 245 mm suurille pinnoilla.

Epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120 – Merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi epäkeskokiillotuskone PPOS 10‑120 täydellisessä paketissa ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,46 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Täydellinen paketti sisältää kiillotuskoneen PPOS 10-120 lisäksi kaksi kaksi froteekiillotustyynyä kiillotustahnan levittämiseen sekä kaksi synteettistä kiillotustyynyä, joilla palautat himmeiden pintojen alkuperäisen killon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*