Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP tuottaa kolmen erillisen kylmäilmakanavan ansiosta tarkasti kohdennettua viileyttä kolmeen eri paikkaan. Jälleen saatavana!

Monissa käsityöalan ja teollisuusyrityksissä korkeat ympäristön lämpötilat kuuluvat käytännössä tuotanto- ja valmistusprosessiin. Jatkuva kuumuudesta aiheutuva rasitus heikentää kuitenkin työntekijöiden hyvinvointia ja saattaa myös aiheuttaa häiriöitä konejärjestelmien toiminnassa. Ennen kuin kuumat kesäpäivät kärjistävät tätä ongelmaa entisestään, esittelemme sinulle tässä hyvissä ajoin kohdennetun ratkaisun työympäristön viilentämiseen – jälleen saatavissa olevan spot-ilmanjäähdyttimen PT 5300 SP, jonka jäähdytysteho on 5,3 kW. Jäähdyttimen avulla sinun on mahdollista jäähdyttää kolme työaluetta samanaikaisesti. Lue, miten tämä on mahdollista!

Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 on varustettu kolmella erillisellä kylmäilmakanavalla. Jokaista kylmäilmakanavaa voi kallistaa 150 astetta ja kääntää 360 astetta, jolloin jäähdytys on mahdollista kohdentaa tarkasti oikeaan paikkaan. Kylmän ilman virtauksen voi siten suunnata tarkasti kolmeen eri suuntaan. Tämän ansiosta laite jäähdyttää tehokkaasti yksittäiset työalueet, koneet ja laitteiston osat sekä palvelin- ja verkkolaitetilat. Laite soveltuu myös kohdennettuun jäähdytykseen erilaisissa tilaisuuksissa, hitsaustöissä tai ravintola-alalla. Spot-ilmanjäähdytin on muuten heti käyttövalmis ilman valmistelevia asennustöitä. Aidosti monitoimisena spot-ilmanjäähdyttimenä laitetta voi käyttää tämän lisäksi myös tuuletukseen tai kosteudenpoistoon.

Edut yhdellä silmäyksellä – spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP …

  • on monitoimi-ilmastointilaite, jossa on neljä toimintatilaa: huoneilman jäähdytys, kohdejäähdytys, tuuletus tai kosteudenpoisto. Näiden toimintatilojen asetusten määrittely on helppoa ja intuitiivista ohjauspaneelin LED-näytön ja kalvonäppäinten ansiosta.
  1. Huoneilman jäähdytys: Integroitu termostaatti säätelee automaattisesti jäähdytysilman syöttöä määritetyn huoneenlämpötilan perusteella ja jäähdyttää huonetta, kunnes ennalta valittu tavoitelämpötila on saavutettu.
  2. Pistejäähdytys: Tämä pistemäinen jäähdytystoiminto toteutetaan kolmella säädettävällä kylmäilmalinjalla. Ympäristön lämpötilaa ei oteta huomioon, vaan haluttu puhalluslämpötila syötetään termostaatin kautta. Näin laite voidaan sijoittaa viereiseen huoneeseen, jolloin kylmää ilmaa voidaan syöttää kohteeseen liitettyjen ilmankuljetusletkujen kautta.
  3. Tuuletustoiminto: Juuri sopiva, kun ilman jäähdytystä ei tarvita, mutta kaiva tuulettimeen perustuvaa ilmanraikastusta. Energian säästämiseksi kompressori kytketään pois päältä, mutta puhallintoiminnot ovat edelleen käytettävissä.
  4. Ilmankuivaustoiminto: Kosteudenpoistotila poistaa kosteuden huoneilmasta kohdennetusti. Spot-ilmanjäähdyttimellä on muuten jäähdyttävä vaikutus myös tässä toimintatilassa. Puhaltimen teho on kuitenkin kuristettu tällöin minimiin.
  • on kolmikanavainen spot-ilmanjäähdytin, jonka tuottama kokonaisjäähdytysteho on 5,3 kW ja ilman enimmäismäärä 800 m³/h. Laitteen kolme kylmäilmakanavaa ovat tällöin säädettävissä erikseen eri kohdealueita varten. Laite on heti käyttövalmis, joten laitteen käyttöönottoon ei tarvita asennustöitä.
  • on varustettu ajastintoiminnolla, jonka avulla voi valita etukäteen käynnistys- tai pysäytysajankohdan. Laitteessa on niin ikään elektroninen termostaatti, joka on varustettu tavoitelämpötilan ja hetkellisen lämpötilan ilmoittavalla kaksoisnäytöllä.
  • on helppo siirtää uuteen käyttöpaikkaan, sillä laitteen kompakti rakenne ja tukevat Rollstop-lukitsimella varustetut kääntyvät pyörät tekevät laitteen ohjaamisesta ja siirtämisestä helppoa. Laitteen tukeva teräsrakenne kestää kovaakin kohtelua. Iskuilta suojatut upotetut kaapelilokerot pitävät puolestaan huolen järjestyksestä ja ehkäisevät kompastumisen kaapeleihin.
  • sisältää edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi erilaisia mukavuustoimintoja, kuten liitännän ulkoiselle kondenssivedelle poistoletkulle, vesisäiliön täyttymisestä muistuttavan täyttöasteen varoitusvalon, sisäosien likaantumiselta suojaavan pestävän ilmansuodattimen samoin kuin liitännän, johon yhdistettävän letkun avulla lämpimän ilman voi johtaa rakennuksen ulkopuolelle.

Spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa  spot-ilmanjäähdytin PT 5300 SP mieluiten jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 4 333,80 € sis. alv. – Nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*