Kosteusmittari BM18: puun ja rakennekosteuden luotettava mittaus vain yhdellä napin painalluksella – taas saatavana

Usein on tiedettävä tarkalleen kuinka paljon kosteutta puussa ja muissa rakennusmateriaaleissa on. Esimerkiksi rakennuksen vaurioitumisen välttämiseksi, koska kosteisiin rakenteisiin syntyy nopeasti hometta. Myös rakennuspuun on oltava riittävän kuivaa ennen kuin sitä voidaan käsitellä. Joskus voi myös olla hyvä varmistaa, että polttopuut ovat riittävän kuivia. Tällaisissa tapauksissa vihdoin jälleen toimitettavissa oleva BM18-kosteudenmittauslaite on ihanteellinen valinta: voit mitata sillä puun- ja rakennekosteuden muutamassa sekunnissa – ja tehdä kaikki asetukset yhdellä ohjauspainikkeella.

Vain yksi painike kaikille toiminnoille! Voit kytkeä tarkan BM18 -kosteusmittarin päälle ja tehdä kaikki asetukset samalla painikkeella. Näitä ovat esimerkiksi puunkosteuden ja rakennekosteuden mittaustilan valinta sekä ympäristönlämpötilan näyttö joko yksikössä °C tai °F. Ja mikä parasta: Mittaustulokset on helppo lukea taustavalaistulta näytöltä myös pimeässä.

Näin se toimii

Mitataksesi kosteuden kompaktilla BM18-mittarilla paina mittauskärki materiaaliin muutaman millimetrin syvyyteen. Näin saat tarkat ja nopeat tulokset. BM18-mittarissa on puun kosteuden mittaamista varten kalibrointikäyrä yleisille eurooppalaisille puulajeille. Puun kosteuden mittausta varten ei tarvitse suorittaa muita säätöjä.

Kun suoritat mittauksen pimeässä ympäristössä, käynnistä taustavalo painamalla painiketta. Se sammuu automaattisesti jälleen 3 sekunnin kuluttua. Kun laitetta ei käytetä, laite sammuu automaattisesti 30 sekunnin kuluttua akun kestävyyden takaamiseksi. Matala akun jännite ilmaistaan hyvissä ajoin helposti luettavalla näytöllä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • puun ja materiaalin kosteuden mittaus samalla laitteella
  • helppo käyttö vain yhdellä painikkeella
  • optimaalinen hinta-laatusuhde
  • heti käyttövalmis

Kosteusmittari BM25 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kosteusmittari BM18 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 20,78 €, nyt vain 12,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*