UUTTA Ilmanjäähdytin PAE 12: kokovuotinen 3-in-1-ratkaisu tuo luonnollista raikkautta ilman kemiallisia kylmäaineita – vihdoinkin saatavana

Sietämättömät kesähelteet? Ongelma ratkaistu ilmanjäähdytystoiminnolla. Tunkkainen huoneilma? Siihen auttaa tuuletin. Liian kuiva lämmitysilma syksyllä ja talvella? Ei mikään ongelma integroidun ilmankostuttimen ansiosta. Tiesitkö muuten, että ilmankosteuden nostaminen optimaaliseen 50 prosenttiin vähentää myös huoneilman sisältämien virusten ja bakteerien aiheuttamaa infektioriskiä? On siis hyvä, että uusi ilmanjäähdytin PAE 12 on vihdoin saatavana älykkäänä 3-in-1-ratkaisuna: Jos ilmapiiri kotonasi tai toimistossasi alkaa jälleen kuumeta, se toimii luotettavana kumppaninasi taaten luonnollisen jäähdytyksen – täysin ilman kemiallisia kylmäaineita.

Ja se näyttää hyvältä: tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta ilmanjäähdytin PAE 12 sulautuu jokaiseen moderniin asuinympäristöön ja soveltuu optimaalisesti käytettäväksi huoneissa, joiden koko on enintään 15 m². Siirrettävä ilmanjäähdytin muuntaa painostavan kuumuuden miellyttävän viileäksi ja raikkaaksi ilmaksi luonnollisen haihdutusjäähdytyksen ansiosta. Voit käyttää ilmanjäähdytintä myös pelkkänä tuulettimena ilman jäähdytystoimintoa. Voit säätää puhaltimen voimakkuutta 3 portaassa ja sen pystysuoraa puhallussuuntaa voidaan säätää joustavasti tuuletusläppien avulla. PAE 12 soveltuu myös ilmankostutukseen: Kylmänä vuodenaikana se auttaa liian kuivaa ilmaa vastaan​ja suojaa siten hengitysteitäsi ja limakalvojasi kuivumiselta, mikä altistaa niitä viruksille ja muille taudinaiheuttajille.

Näin se toimii

PAE 12 -ilmanjäähdytin poistaa epämiellyttävän kuumuuden huoneistasi luonnollisen haihdutusjäähdytyksen avulla kennosuodatinperiaatteen mukaisesti (Honeycomb-teknologia). Kolmen litran vesisäiliönsä ansiosta ilmanjäähdytin jäähdyttää yli kuusi tuntia haihdutustehon ollessa 0,46 litraa tunnissa. Laitteen täyttötason näyttö pitää sinut aina ajan tasalla vesisäiliön täyttötasosta. Tarvittaessa voit parantaa jäähdytystehoa luonnollisesti kahdella toimitukseen kuuluvalla jäähdytysakulla tai jääkuutioilla.

Lisäksi 3-in-1-ilmanjäähdyttimen PAE 12 tyylikäs ulkokuori pitää sisällään monia muitakin mukavuustoimintoja, kuten virkistävän luonnontuulitilan, erityisen miellyttävän yötilan, 8 tunnin ajastimen ja takaosaan integroidun ilmansuodattimen suojaamaan eläinten karvoja, nukkaa ja pölyhiukkasia vastaan. Kaikkia asetuksia ja toimintoja voidaan käyttää sekä intuitiivisesti LED-ohjaustaulusta että myös miellyttävästi kaukosäätimellä. Tukevan kahvansa ja kevyesti pyörivien kuljetuspyöriensä ansiosta se voidaan sijoittaa mukavasti ja joustavasti mihin tahansa huoneeseen tarpeen mukaan.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3-In-1-haihdutusjäähdytin ilmanjäähdytyksellä, tuuletuksella ja ilmankostutuksella
  • luonnollinen ilmanjäähdytys haihdutusperiaatteella
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa kahden mukana toimitetun kylmäakun tai jääpalojen avulla
  • hyvä haihdutusteho: 0,46 litraa tunnissa

3-in-1-ilmanjäähdytin PAE 12 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa o tänään 3-in-1-ilmanjäähdytin PAE 12 ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 135,41 € nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*