Uimahallin ilmankuivaimet DS 30 ja DS 60 – estävät korroosion uimahalleissa ja märkätiloissa!

Korroosio ja homeen muodostus ovat suuren ilmankosteuden seurauksen lähes pysyviä vieraita uimahalleissa ja märkätiloissa.Kosteuden poistaminen tuulettamalla pienestäkin uimahallista on lähes mahdotonta. Kylmä ilma sitoo vain vähän kosteutta, mutta tuhoaa kallista energiaa, jota on ensin käytettävä lämmittämiseen. Tarvitaan ammattiratkaisu: uimahallin ja ilmankuivain DS 30 ja DS 60 alkuperäinen Trotec-tuote!

Tehokas ilmankuivaus on erittäin tärkeä yksityisissä uimahalleissa, poreallas- ja wellness-tiloissa, sillä ilmankosteus on erittäin suuri veden haihtumisen seurauksena. Tästä pakollisesti seuraava korroosion ja homehtuminen aiheuttavat kieltämättä vakavia ongelmia rakennuksen rakenteille ja käyttäjien hyvinvoinnille. Siksi märkätilojen kuivaukseen kannattaa käyttää Trotecin uimahallin ilmankuivaimia DS 30 ja DS 60: kumpikin säätää tehokkaasti ilmankosteutta yksityisissä pienissä ja suurissa uimahalleissa.

DS 30 on mitoitettu enintään 25 m² kokoisille altaille, DS 60 pitää ilmankosteuden optimaalisena, kun altaan pinta-ala on enintään 50 m².Kumpikin ilman täysin automaattisesti toimiva ilmankuivain kehitettiin erityisesti märkätilakäyttöön, joten ne soveltuvat erinomaisesti poreallas- ja wellness-tilojen sekä kuntosalien pitämiseen kuivana.

Edut lyhyesti – uimahallin ilmankuivaimet DS 30 / DS 60

  • kehitettiin erityisesti märkätiloihin, joissa on hyvin reaktiivinen ilma .
  • niiden kotelo on helposti puhdistettavaa lujitemuovia , joka suojaa varmasti Erityisesti näitä malleja varten kehitettyjen höyrystimet ja lauhduttimet on lisäksi suojattu korroosiolta polyesteripinnoitteella.
  • toimivat täysin automaattisesti ja ohjaavat tehokkaita ja tasaisesti käyviä puhaltimia portaattomasti säädettävällä hygrostaatilla. Vaikka laitteet ovat erityisen hiljaisia, ne kierrättävät luotettavasti suuria määriä ilmaa ja poista sisäilmasta paljon kostetutta.
  • muuttavat kosteudenpoistoprosessissa absorboidun energian suoraan lämmöksi ja käyttävät sen tilan lämmittämiseen.
  • sisältävät lisävarusteena kondensaattipumpun sekä PWW-lämmitin ja takaseinäkiinnitys. Helposti seinälle asennettavat uimahallin ilmankuivaimet voidaan sovittaa optimaalisesti yksilöllisiin tarpeisiin.

Uimahallin ilmankuivaimet DS 30 / DS 60 – pitävät korroosiona ja homeen poissa!

Luota märkätilojen kuivauksessa tunnettuihin ammattilaisvälineisiin – Trotecin DS-sarjan uimahallin ilmankuivaimiin: Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Kun haluat lisätietoja DS-sarjan uimahallin ilmankuivaimistamme, neuvomme mielellämme suoraan numerossa +49 2452 962-777 – Trotec-tiimi odottaa soittoasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*