UUTTA Mukavuusilmankuivain TTK 127 E, jossa on lisäksi sisäänrakennettu tehokas kondenssivesipumppu suuriin asuin- ja toimistotiloihin – nyt saatavana!

Jokainen, joka joutuu poistamaan suuria määriä kosteutta huoneista ilmankuivaimella, tietää vesisäiliön jatkuvan tyhjentämisen rasittavuuden. Mutta se on nyt historiaa – jos panostat Trotecin ammattikäyttöön tarkoitettuun TTK 127 E -mukavuusilmankuivaimeen: Tämä voimapaketti, joka purista ilmasta jopa 50 litraa kosteutta päivässä, on nyt saatavana sisäänrakennetulla tehokkaalla kondenssivesipumpulla. Ja sen avulla poistat automaattisesti kerääntyneen veden. Jopa 50 litraa vettä 24 tunnissa! Pelkällä napin painalluksella!

TTK 127 E -ilmankuivaimessa TTK 127 E yhdistyvät ajattomasti pätevät arvot, kuten miellyttävä toiminnallinen muotoilu, teknisen varustuksen erinomainen mukavuus ja huokea hinta. Lisämukavuustoimintonsa avulla se säätää automaattisesti ilmankosteuden miellyttävään arvoon lämpötilasta riippuen yhdellä napin painalluksella. Ilmankuivain poistaa tällöin ympäröivästä ilmasta enimmillään 50 litraa kosteutta vuorokaudessa. Laite soveltuu enintään 150 m²:n tiloihin. Lisäksi kondenssiveden poisto onnistuu ongelmitta jopa 4 metrin korkeuseron yli, esimerkiksi seuraavaan kerrokseen; tämän takaa sisäänrakennettu tehokas kondensaattipumppu.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 127 E …

  • vakuuttaa sisäänrakennetulla tehokkaalla kodensaattipumpullaan: Pelkällä napin painalluksella voit poistaa automaattisesti jopa 50 litraa vettä 24 tunnissa. Voimakkaan pumppaustehon avulla voidaan ylittää jopa 4 metrin korkeuserot.
  • säätää ilmankosteuden mukavuustoimintonsa ansiosta painikkeen painalluksella automaattisesti huoneenlämpötilaa vastaavasti ja huolehtii siten huoneilman pysymisestä mahdollisimman miellyttävänä.
  • on varustettu niin ikään kosteusarvon esivalinnan mukaan toimivalla kosteuskytkimen ohjaamalla kosteudenpoistolla. Kosteuden tavoitearvon esivalinta on mahdollista selkeän ohjauspaneelin digitaalinäytöstä käsin välillä 35–85 % (suht. kosteus) 15 %:n askelin. Ilmankuivain käynnistyy automaattisesti säädetyn arvon ylittyessä ja pysähtyy niin ikään automaattisesti, kun asetettu tavoitearvo on jälleen saavutettu.
  • on varustettu myös jatkuvatoimisella käyttötilalla, joka huolehtii jatkuvatoimisesti huoneilman kosteudenpoistosta. Tämä käyttötila soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liiallinen kosteus voi johtaa homeen muodostumiseen. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • sisältää monia hyödyllisiä toimintoja, kuten ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä muistuttava varoitusvalo, automaattisella pysäytyksellä varustettu ylitäyttösuoja. Irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 6 litraa, jolloin tyhjennysväli on miellyttävän pitkä.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • kerää nukan ja eläinten karvat helposti poistettavaan ja pestävään ilmansuodattimeen.
  • soveltuu pyöriensä ja kätevien kantokahvojensa ansiosta erinomaisesti siirrettäväksi käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 127 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 127 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 349,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 448,01 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*