UUTTA Lämpömittari BT22WP: Digitaalinen Bluetooth®-lämpömittari älypuhelinsovelluksella ilmaa johtavien kanavien lämpötilan valvontaan

LVI-asentaja, asiantuntija tai kiinteistönhoitaja: Digitaalinen Bluetooth®-lämpömittari BT22WP on optimaalinen väline ilmaa johtavien kanavien ja kuilujen lämpötilan mittauksiin ja autojen ilmastointilaitteiden tarkastuksiin. Mittarilla havaitset toimintahäiriöt ja ei-toivotut lämpötilan vaihtelut entistä älykkäämmin. Ja mikä parasta: Uusimman Uusimman sukupolven digitaalinen Bluetooth®-lämpömittari on 100-prosenttisesti ’MultiMeasure Mobile ready’ ja täyttää siten ammattimainen mittaustietojen käsittelyn ja dokumentoinnin kaikki vaatimukset.

Lämpötilan mittaus nykyään: BT22WP mittaa ilman sekä syövyttämättömien kaasujen ja nesteiden lämpötilan -50  C … +150 °C alueella. Erittäin ohut 93 mm pitkä lämpötilasondi sekä Bluetooth 4.0 -yhteensopivuus ja mukana toimitettava MultiMeasure Mobile -sovellus (Android ja iOS) ovat tämän mittalaitteen selviä etuja. Varsinkin mitattaessa kohteissa, joihin digitaalilämpömittarien on digitaalisesti sovittava. Kompaktit mitat ja hyvät varusteet täyttävät ammattikäyttäjien toiveet.

Näin se toimii

90 g kevyt BT22WP yhdistää innovatiivisen mittaustekniikan pienimpään tilaan ja on lisäksi erittäin helppokäyttöinen. Yksittäisiä arvoja mitattaessa voit päivittää lukeman Multimeasure Mobile -sovelluksella tai painamalla laitteen painiketta. Mittausarvon pitotoiminnon lisäksi älykäs kädessä pidettävä laite näyttää minimi-, maksimi- ja keskiarvon, ja laitteella voi mitata myös sarjoja.

Voit aloittaa mittauksen nappia painamalla. Koteloon integroidun magneettipidikkeen ansiosta BT22WP:llä voi työskennellä myös molempia käsiä käyttäen, sillä se tarttuu tukevasti kiinni magneettipintoihin. Integroidun Bluetooth®-liitännän kautta voit helposti ja kätevästi siirtää mittaustiedot älypuhelimeen tai tablettiin ammattimaista arviointia tai kirjaamista varten ilmaisella MultiMeasure Mobile -sovelluksella (Android ja iOS). Mukana myös monipuolisset analysointivaihtoehdot, esimerkiksi pitkäaikaismittausten lokitus, graafiset esitykset , raporttitoiminto ja tietojen synkronointi ammattimaisen sovelluksemme MultiMeasure Studio Professional kanssa pilvipalvelun välityksellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kompakti digitaalinen lämpömittari ympäristön lämpötilan mittaamiseen (mittausalue -50–150 °C, mittaustarkkuus ±1 °C) ilmaa johtavissa kanavissa ja kuiluissa
  • Min/Max- ja Data Hold -toiminto
  • integroitu magneettipidike molemmin käsin työskentelyyn
  • Bluetooth®-yhteys ilmaisen MultiMeasure Mobile -sovelluksen käyttöä varten

Lämpömittari BT22WP – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpömittari BT22WP ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 88,52  €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukseen sisältyy Bluetooth®-lämpömittari BT22WP, maksuton MultiMeasure-sovellus, 3 paristoa AAA 1,5 V, kätevä käsilenkki sekä käyttöohje.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*