UUTTA Design-infrapunalämmitin IR 2001: Seinä- ja kattolämmitin, joka tarjoaa miellyttävää Low Glare -lämpöä (2 000 W) ulkona säänkestävän IP65-suojausluokan ansiosta.

Vihdoinkin voit istua pidempään ulkona. Omalla parvekkeellasi, patiollasi tai vaikkapa ravintolan terassilla. Sillä kylmästä täriseminen koleina päivinä kuuluu nyt menneisyyteen uuden design-infrapunalämmittimen IR 2001 ansiosta. Seinään tai kattoon kiinnitettävän lämmittimen ylellinen 2 000 watin infrapunalämmitysteho takaa kesäiset lämpötilat ilman esilämmitystä. Korkealaatuinen Low Glare -infrapunaputki vähentää valon voimakkuutta jopa 80 %. Ja IP65-suojatun kotelon ansiosta tämä kompakti infrapunalämmitin on luotettavasti suojattu tuulelta ja sateelta. Niinpä voimmekin nauttia hyvillä mielin vielä yhden pulloll … siis kupillisen!

Kompakti infrapunalämmitin IR 2001 levittää kohdistetusti ympärilleen miellyttävää lämpöä koko 2 000 watin tehollaan, ilman esilämmitystä – ja lämmittää vaivattomasti ulkotarjoilutilojen pöydät tai takaa kodikkaat hetket parvekkeella tai kotiterassilla. Vain 46 cm:n levyinen lämmitin lämmittää napin painalluksella jopa 13 neliömetrin alueen häiritsemättä ympäristöään läpitunkevalla punaisella valolla. Kuten näet, tehokas lämmitys ulkona ei ole kokokysymys, sillä IR 2001 pidentää parvekkeen ja terassin käyttökautta erityisen tilaa säästävällä tavalla ja takaa viihtyisät illat kynttilänvalotunnelmissa.

Näin se toimii

Carbon-infrapunaputkella varustettu IR 2001 -infrapunalämmitin (n. 6 000 käyttötuntia) säteilee 80 % vähemmän valoa kuin perinteiset halogeenivalonheittimet Low Glare -lyhytaaltotekniikan ansiosta. Kun näkyvää valoa on vähemmän, lämmittimen lähistölle muodostuu miellyttävä kynttilänvalotunnelma ja ympäristö tuntuu mukavammalta. Vaikutus terassin tai tarjoilutilan valaistuskonseptiin on kaikkiaan vähäisempi.

Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi infrapunalämmitin on varustettu itselaukeavalla ylikuumenemissuojalla. Jos lämmittimen suurin sallittu käyttölämpötila ylittyy, turvatermostaatti sammuttaa IR 2001:n automaattisesti. Merkittävä etu – varsinkin ravintoloiden käytössä – on suojausluokan IP65 mukainen runko, joka suojaa sateenkestävää infrapunaputkea luotettavasti tuulelta ja sateelta.

IR 2001 -infrapunalämmittimen monipuolisuus näkyy myös siinä, että se voidaan asentaa joko seinään tai kattoon. 1,90 cm pituisella verkkojohdolla varustetun lämmittimen toimitus sisältää helppoa asennusta varten 45° kääntyvän kannattimen sekä ruuvit ja siipimutterit. Tämä mahdollistaa lämmittimen tarkan suuntaamisen lämmön täsmälliseksi kohdistamiseksi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • laadukas Low Glare -lyhytaaltoinfrapunaputki – paloaika noin 6 000 tuntia, 80 % vähemmän valoa

Infrapunalämmitin IR 2001 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 2001 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 239,62 €, nyt vain 179,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*