UUTTA 360°:n turbotuuletin TVE 100: moderni Turbospin-teknologia tarjoaa jäähdyttävän ilmavirran ja koko huoneen täyttävän ilmankierron – viimein saatavana

Vaikka ulkona on entistä kuumempaa, voit huokaista helpotuksesta sisällä mikäli olet jo tilannut 360°:n turbotuulettimen TVE 100, joka on viimein saatavana. 32 nopeutta, patentoitu 360° kääntyvä malli ja 90°:n swing-toiminto, mutta ennen kaikkea ilmaa koko huoneessa kierrättävä Turbospin-teknologia. Tuuletin raikastaa huoneen viilentävällä ilmavirralla, joka ulottuu 20 metrin päähän. Kaikkien muiden on korkea aika päättää: hikoillako kotona tai toimistossa kuin saunassa – tai tarttua tähän kuumaan tarjoukseen.

360° turbotuulettimella TVE 100 puhallat kuumuuden ulos ovesta ja ikkunasta: Tehokas 26 W:n moottori ja kolmilapainen roottori tiivistävät takaa imettävän sisäilmaan ja muuttaa sen 20 m:n päähän ulottuvasti viilentäväksi ilmavirraksi. Kuulamaisen pään aerodynaamisesti muotoillut lamellit 32 valinnaisella nopeudella tilaan puhallettavan ilman pyörteilemään. Puhaltimen suurin teho 1200 m³/h saa intensiivisesti virkistävän ilman kiertämään koko tilassa Jatkuvasti kiertävä ilma virtaa sivuseinien ja katon kautta takaisin tuulettimen takapuolelle. Ilma imetään sieltä sisään, ja kierto alkaa uudelleen.

Näin se toimii

Nautit ilahduttavat kompaktin ja kaatumattoman tuulettimen TVE 100 tilanteen mukaan joko ympäröivästi tai kohdistetusti. Patentoitu ja innovatiivinen kääntö-kallistusrakenne, jossa on kytkettävä oskillaatiotoiminto 30°:n, 90°:n, 180°:n ja 360°:n portaissa sekä 90°:n swing-toiminto mahdollistavat ilman yksilöllisen jakamisen huoneeseen. Kohdistettu viilennys kuumina päivinä tai tasainen ilman vaihto koko tilassa – TVE 100:lla voit parantaa sisäilmaa itse.

Turbotuuletin soveltuu yleensä teholämmityksen tai ilmastoinnin vaikutuksen tehostamiseen – mutta kallista lisälämpöä tai jäähdytystä ei tarvita. Voimakkaan ilmankiertonsa ansiosta tuuletin jakaa ilman tasaisesti huoneeseen. Tämä takaa kesällä miellyttävän raikkauden huoneen kaikkia nurkkia myöten ja talvella lämmön paremman jakautumisen. Myös avotakan lämmittävää vaikutusta voidaan tällä tavoin tehostaa huomattavasti.

3-in-1-tuulettimen erinomaiset mukavuusvarusteet vakuuttava tässä laiteluokassa. Kolme käyttötapaa (tuuletus, luonnollinen tuuli, hiljainen yötila), 32 puhallusnopeutta ja toimintaa ohjaava kätevä 12 tunnin ajastin mahdollistaa TVE 100:n yksilöllisen integroinnin omaan elin- ja työympäristöösi. Tuuletinta ohjataan paneelin kiertokytkimillä tai mukana toimitettu infrapunakaukosäätimellä. Pöytätuulettimen TVE 100 muutkin mukavat toiminnot ovat omassa luokassaan: integroitu tuoksuöljysäiliö ja diffuusori valinnaiseen sisäilman aromatisointiin. Raikkautta, hyvää oloa ja mukavuutta nautiskelijoille!

TVE 100 helpottaa muutenkin elämää. Pallopäähän integroitu kuljetuskahva tekee miellyttävän kompaktista ja kevyestä tuulettimesta siirrettävän raikastimen jokaiseen huoneeseen. Kompaktien mittojensa ja suhteellisen pienen pystytyspinta-alansa ansiosta pöytätuuletin TVE 100 mahtuu melkein jokaiselle kirjoituspöydälle

Neljä erityisen hyvää etua:

  • voimakas 26 watin teho
  • 32 nopeusvaihtoehtoa
  • patentoitu kääntymistoiminto
  • automaattinen 30–360 °:n oskillaatio, joka voidaan kytkeä pois

360°:n turbotuuletin TVE 100 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään 360°:n turbotuuletin TVE 100 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 156,24 €, nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*