UUSI Likaveden uppopumppu TWP 4036 E – vahva jokapaikanhöylä veden pumppaamiseen talossa, puutarhassa ja yritystoiminnassa (maks. 7.500 l/h)

Edessämme on monellakin tapaa hikisiä kuukausia: Oletettavasti tulossa olevan pandemiaennätyksen lisäksi uhkana on taas ennätyksellisen kuuma kesä. Onnekas on se, joka voi vetäytyä turvaan kummaltakin uhalta omaan varjoisaan puutarhaansa. Nurmialueet, kasvit ja puut on kasteltu lampien, kaivojen tai purojen ilmaisella vedellä – joka on nostettu vahvalla likaveden uppopumpulla TWP 4036 E. Laitteen avulla tyhjennät muuten hetkessä myös rajuilman aikana kellariin valuneet likavesimassat, sillä pumppu hoitelee vaivatta jopa 25 mm:n kokoiset likahiukkaset.

400 watin tehollaan TWP 4036 E pumppaa lammista, kaivoista ja purouomista ilmaista käyttövettä puutarhan kasteluun aivan yhtä tehokkaasti ja nopeasti kuin sadevettä täyttyneistä rakennusmontuista tai likavesimassoja kellarista tai autotallista. Uppopumpun vesitiiviisti kapseloitu ja iskunkestävä muovirunko on suunniteltu käytettäväksi jopa 7 metrin syvyydessä veden alla. Uppopumppu aloittaa tyhjäksi pumppaamisen 85 mm:n vedenkorkeudesta, kunnes maksimi-imukorkeus 40 mm on saavutettu.

Tämän lisäksi uppopumppua voidaan käyttää manuaalisesti yksilöllisesti säädettävien päälle- ja poiskytkentäkorkeuksien avulla. Uimurikytkimen salpa pumpun rungossa mahdollistaa pumppauskorkeuden yksilöllisen säätämisen määrätylle alueelle. Jos muuten vapaasti liikkuva uimurikytkin salvataan, TWP 4036 E pumppaa vettä jatkuvasti.

Näin se käy

TWP 4036 E on lähes rajattoman yhteensopiva: On aivan sama, haluatko liittää pumpun puutarhaletkuun, olemassa olevaan putkistoon vai kastelujärjestelmään – uppopumppuun voidaan liittää halkaisijaltaan erilaisia letkuja, putkia ja pistokejärjestelmiä – kierteillä tai ilman. Tarvittava kavennusadapteri sisältyy eri liitäntäkoot sisältävänä toimituskokonaisuuteen.

Uraauurtava 360°-kulma-adapteri Quick-Connect-liitännällä osaa homman. Sen avulla letku-, putki- ja pistokejärjestelmät voidaan liittää nopeasti ja mutkattomasti pumppuun ja suunnata joustavasti 360°. Kiinnitä ja irrota napin painalluksella jälleen, kun homma on hoidettu. TWP 4036 E tarjoaa seuraavat liitäntämahdollisuudet:

  • Letkuliitäntä sisähalkaisijalle 25 mm tai 38 mm
  • Letku- ja putkiliitäntä sisäkierteellä G1″/DN25 tai G1½”/DN40.

Ilahduttavan kompaktia ja vain 4 kg painavaa TWP 4036 E:tä on pumpun runkoon integroidun kantokahvan ansiosta erittäin helppo liikutella puutarhassa ja muissa käyttökohteissa. Kahva toimii lisäksi kiinnityspisteenä toimituskokonaisuuteen kuuluvalle nylon-köydelle (10 m), jonka avulla uppopumppu voidaan laskea kaivoihin, maanalaisiin säiliöihin tai muihin altaisiin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • vahva 400 watin teho mahdollistaa jopa 7.500 litran pumppaamisen tunnissa
  • maksiminostokorkeus jopa 5 metriä
  • sopii ihanteellisesti veden nostamiseen sekä veden siirto- ja tyhjennyspumppauksiin – esim. uima-altaat, kellaritilat, sadevesitynnyrit, puutarha-altaat, pienet rakennusmontut, tulvatilanteet
  • pumppaa ongelmitta kirkasta ja likaista vettä, jossa on jopa 25 mm:n kokoisia likahiukkasia

Likaveden uppopumppu TWP 4036 E – Trotecin merkkilaatua

Uppopumpun TWP 4036 E mukana tulee kavennusadapteri, 360°-kulma-adapteri ml. pikaliitin (Quick Connect) sekä 10 m pitkä nylon-köysi pumpun laskemista varten.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa likaveden uppopumppu TWP 4036 E mieluiten jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 57,25 €, nyt vain 34,96 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 19

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*