UUSI Ilmankuivan TTK 33 E pitää kosteat tilat kuivina hygrostaatin ohjaamana ja parantaa ilman laatua – vihdoin saatavana

Syksy tulee hallaöineen – ja sitten vielä sade kastelee koko viikonlopun! Kostean ja kylmän yhdistelmä saa vetäytymään mielellään sohvalle. Ulkoa tuleen kuitenkin kosteutta – ja sen mukana huoneisiimme myös erilaisia kosteuskertymiä, mukaan luettuna terveyttä vaarantavia homesieniä. Onneksi ilmankuivain TTK 33 E on viimein saatavana. 2-in-1-laitteen hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka vähentää tilojen ilmankosteutta ja parantaa samalla ilman laatua.

Uudella ilmankuivaimella TTK 33 on tarvittavat ominaisuudet ilmankosteuden tehokkaaseen vähentämiseen. Laitteen hygrostaatin ohjaama kuivausautomatiikka vähentää asuin- ja liiketilojen, toimistojen, kellarien sekä autotallien sisäilman kosteuden ennalta säädettävälle alueelle 30 % – 80 % suhteellista kosteutta. Kosteudenpoistoteho on joka jopa 14 l / 24 h ja ylitäytöltä suojatun vesisäiliön tilavuus on 1,5 litraa, joten ilmankuivain soveltuu keskikokoisten, enintään 15 m² tai 37 m³ suuruisten tilojen pitämiseen kuivana. 2-in-1-alite parantaa samalla ilman laatua, sillä sen ilmansuodatin poistaa ympäriinsä leijuvaa pölyä ja eläinten karvoja. Parempi sisäilma vaikuttaa hyvinvointiin ja työskentelyn mukavuuteen.

Näin se toimii

Hygrostaatin ohjaama automatiikka pitää TTK 33 E:n jatkuvasti käynnissä, kunnes asetettu 30 – 80 %:n suhteellinen kosteus saavutetaan, minkä jälkeen kompressori pysähtyy itsestään. Laite käynnistyy automaattisesti, kun tavoitearvo ylittyy jälleen. Jatkuvatoimisessa tilassa TTK 33 E poistaa kosteutta sisäilmasta jatkuvasti. Jatkuva käyttö soveltuu esimerkiksi kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.

Vesisäiliöön integroidut selkeät värilliset LEDit ilmaisevat sisäilman kosteuden kolmella värillä:

  • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 40 %
  • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 40 – 60 %
  • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 60 %

Segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnin, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen. Muut mukavat ominaisuudet, esimerkiksi pyykin kuivaus, pesutoiminto ja automaattinen uudelleenkäynnistys (muisti) täydentävä TTK 33 E:n monipuolisia toimintoja.

Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat, jotka voi pyyhkiä pois puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti. Lisävarusteeksi voi tilata aktiivihiilisuodattimen. Erityisen käytännöllistä: luja kantokahva tekee laitteesta todella mobiilin!

Neljä erityisen hyvää etua:

  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 5 %:n portaissa välille 30–80 % suht. kost.
  • kompressori kytkeytyy itsestään päälle ja pois päältä, kun haluttu kosteusarvo on saavutettu tai ylittyy
  • automaattikäyttö
  • ilmankosteuden näyttö värisillä LEDeillä

Ilmankuivain TTK 33 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 33 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 208,34 € – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*