UUSI Ilmankuivain ja ilmanpuhdistin TTK 64 HEPA – terveellisen sisäilman täydellinen yhdistelmä syksyllä

Kotona tai työpaikalla – kolea ja kostea syyssää lisää kaikenlaisten virusten ja bakteerien aiheuttamien flunssien ja vilustumisten tarttumisvaaraa sisätiloissa.Sisälle kulkeutuu lisäksi kosteutta märkien vaatteiden mukana tai tuuletettaessa, mikä lisää homehtumisen riskiä selvästi. Monikäyttöinen design-ilmankuivain TTK 64 HEPA paitsi torjuu nämä vaarat, myös mahdollistaa rentoutuneen hengittämisen kotona tai työpaikalla, ja elämään ja työskentelemään terveellisemmin, kun HEPA-puhdistetun ilman kosteus on optimaalinen.

Ilmanpuhdistin TTK 64 HEPA yhdistää kaksi innovatiivista teknologiaa terveytesi hyväksi. Monitaitajan hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka poistaa sisäilmasta jopa 24 litraa kosteutta vuorokaudessa, ja sen integroitu HEPA-suodatin poistaa jopa 95 prosenttia viruksia kantavista aerosoleista, viruksista (esimerkiksi SARS-CoV-2- ja influenssaviruksista), bakteereista, homeitiöistä, hienopölystä, huonepölystä ja eläinten karvoista. Esisuodattimesta ja tehokkaasta HEPA-suodattimesta koostuva kaksinkertainen suodatinjärjestelmä puhdistaa ilman mukana kulkeutuvat taudin aiheuttajat sisäilmasta.  Sopii jopa 50 m²:n tai 125 m³:n kokoisiin tiloihin – asuin- ja liiketiloihin, toimistoihin, myymälöihin, lämmittämättömille kuisteille, kellareihin ja autotalleihin.

Näin se toimii

Hygrostaatin ohjaama kosteudenpoistoautomatiikka ja halutun ilmakosteuden esivalinta (30 % – 80 %), digitaaliset ilmanlaatuanturit, neljä käyttötapaa, myös yötila, ja kaksinopeuksinen puhallin takaavat luotettavan kosteuden poiston ja ilman puhdistumisen. Laitteessa on jatkuvaan käyttöön ilman valvontaa ylitäyttösuoja ja takana letkuliitäntä ilmasta poistetun kondensaatin jatkuvaan tyhjentämiseen.

Edessä on kätevät värilliset LEDit, jotka ilmaisevat sisäilman laadun kolmella värillä (sininen, vihreä, punainen):

  • Sininen: Kuivan ilman kosteus alle 50 %
  • Vihreä: Optimaalinen ilman kosteus 50 – 70 %
  • Punainen: Suuri ilman kosteus yli 70 %

Valaistu segmenttinäyttö näyttää prosentin tarkkuudella ilman kosteuden, tavoitekosteuden sekä jäljellä olevat käyntitunnit, kun aktivoitu 24 tunnin ajastin käynnistää tai sammuttaa laitteen.

Muut mukavat ominaisuudet, esimerkiksi pyykin kuivaus, pesutoiminto ja automaattinen uudelleenkäynnistys (muisti) täydentävä TTK 64 HEPA:n monipuolisia toimintoja. Helposti irrotettava ilmansuodatin kerää nukan ja eläinten karvat, jotka voi pyyhkiä pois puhtaaksi tai pestä nopeasti ja helposti.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ilmankuivaimen ja HEPA-ilmanpuhdistimen yhdistelmä (tehokas HEPA-suodatus poistaa 95 % bakteereista ja viruksista, siitepölystä, hienopölystä, pölypunkeista, homeitiöistä ja haitallisista aineista)
  • hygrostaattiohjattu kosteudenpoistoautomatiikka, jonka ohjearvo voidaan asettaa 5 %:n portaissa välille 30–80 % r.H.
  • kompressori käynnistyy itsestään ja pysähtyy, kun haluttu kosteusarvo saavutetaan tai ylittyy
  • soveltuminen jopa 50 m² / 125 m³ kokoisiin tiloihin

Mukavuusilmankuivain TTK 64 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivain TTK 64 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,54 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*