UUSI etäisyysmittari BD21 ja 90° kaltevuusanturi monipuolisiin etäisyyden mittauksiin – jälleen saatavana!

Etäisyysmittarissa ja DB21:ssä on vakiona toimintoja ja ominaisuuksia, joita on muuten vain kalliissa yläluokan laitteissa::Integroidun 90° kallistusanturin kolmen pisteen Pythagoras-toiminnoilla voidaan mitata nopeasti, helposti ja tarkasti muutakin kuin etäisyyksiä, pinta-aloja tai tilavuuksia. Tällä kätevällä mittalaitteella mittaat korkeuksia ja osakorkeuksia, seuraat etäisyyksiä tai mittaat epäsuorasti etäisyyksiä ja korkeuksia esteiden yli.

Kätevällä laseretäisyysmittarilla BD21 mittaat napin painalluksella sekunneissa etäisyyksiä, pinta-aloja ja tilavuuksia laserin tarkkuudella – mukavasti ja nopeasti myös vaikeakulkuisissa paikoissa. Tämä mittalaite on esimerkiksi ammattimiehen apuväline laskettaessa tarvittavien materiaalien, esimerkiksi seinämaalin, parketin tai laattojen optimaalinen tarve sisätiloissa, mutta yhtä hyvin myös rakennustyömaalla Laite kestää hankaliakin olosuhteita, sillä se on pölyltä ja roiskevedeltä suojattu (IP54).

Edut kertavilkaisulla – etäisyysmittari BD21 …

  • sisältää integroidun 90° kaltevuusanturin ja kolmen pisteen Pythagoras-toiminnot. Mittaa ja laske nopeasti, helposti ja tarkasti etäisyyksiä, pinta-aloja ja tilavuuksia myös hankalissa kohteissa.
  • kantama on 0,05 – 70 metriä, joten voit mitata laitteella korkeuksia ja osakorkeuksia, seurata etäisyyksiä tai mitata epäsuorasti etäisyyksiä ja korkeuksia esteiden yli.
  • erikseen sytytettävä valo ja suuri monirivinen näyttöä helpottavat mittauksia myös pimeissä tiloissa tai päivänvalossa.
  • voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.
  • jokaiselle toiminnolle ja säädölle oma näppäin. Laseretäisyysmittari BD21 on siksi aina helppo käyttää, vaikka siinä on monipuoliset toiminnot,
  • ominaisuuksia täydentävät ajastin, automaattinen virran katkaisu ja jalustakierre.
  • suojattu pölyltä ja roiskevedeltä (IP54), joten se selviää myös työmaiden hankalista olosuhteista.

Etäisyysmittari BD21 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa etäisyysmittari BD21 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 93,72 €, nyt vain 39,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*