UUSI Akkukäyttöiset puutarhasakset PGSS 15-20V: johdotonta liikkumisen vapautta karsittaessa paksuja haaroja ja oksia sähkön tukemana

Puutarhasta on kiva työskennellä, mutta työ olla vaivalloistakin. Ennen kaikkea kun kysymys on voimia vaativasta puiden, pensaiden ja pensasaitojen leikkaamisesta. Kun lähdet vihellellen töihin, viheltelyn syynä voivat olla uudet akkukäyttöiset puutarhasakset. Pitkäikäisestä 20 V:n akusta riittää voimaa jopa 900 leikkaukseen ja jopa kymmenen leikkaukseen minuutissa. Kompaktissa ja kevyessä oksaleikkurissa on laadukkaat alasinterät, joten laite sopii haarojen tai oksien lyhentämiseen voimaa käyttämättä. Ja sitten puutarhaan!

Ruusujen leikkaamin terveen kasvun turvaamiseksi, hedelmäpuiden karsiminen ja kuolleen puun poistaminen, pensaiden nuorennusleikkaukset sekä viiniköynnösten leikkaaminen ja kouliminen – akkupuutarhasakset PGSS 15-20V ovat optimaalinen varuste lähes kaikkiin töihin. Moottorin nopeus on 20 000 min‑1 saa terävät ja 5 cm pitkät terät pureutumaan myös sitkeään enintään 1,5 cm läpimittaiseen kovapuuhun ja enintään 2,8 cm läpimittaiseen pehmeään puuhun ja oksa katkaisee vaivattomasti. Viiniköynnösten voidaan samoin lyhentää halutun mittaiseksi ilman muita työkaluja.

Näin se toimii

Puutarhatyöt sujuvat PGSS 15-20V:llä kuin itsestään. Toimitukseen sisältyvästä 20 V 2 Ah Flexpower-Multiakusta riittää yhdellä latauksella virtaa 900 leikkaukseen (latausaika vain yksi tunti). Lisävarusteena myytävä 20 V 4 Ah akku kestää vielä pidempään, enintään 2000 leikkaukseen latauksella (latausaika vain 1,5 h). Laadukkaasta hiiliteräksestä valmistetut alasinterät ovat paitsi erittäin pitkäikäisiä, myös kovempia ja elastisempia kuin huonommat jousiteräslaadut. Jopa 900 suoraa ja tarkkaa leikkausta 2 Ah:n akulla. Säästät aikaa ja energiaa.

Turvallinen: Kahvan käynnistyksenesto suojaa laitteen käynnistämiseltä vahingossa. Käynnistysvivun alla sormisuoja, joka estää loukkaantumisen vaaran esimerkiksi painettaessa oksia pois tieltä. Mukana toimitettu muovikupu suojaa akkupuutarhasaksien teriä, kun saksia ei käytetä tai kuljetetaan käyttöpaikalle. Akkupuutarhasaksien kahvan softgrip-pinnat eivät väsytä pitkäänkään työskenneltäessä. Kevyet puutarhasakset pysyvät aina varmasti kädessä, joten vahingossa pois luistamisesta seuraavan loukkaantumisen vaara on minimaalinen.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • johdottomat puutarhasakset saa lisävoimaa sähköstä
  • tehokas 20 V (2 Ah) litiumioniakku – ei muisti-ilmiötä eikä itsepurkautumista
  • Flexpower-monitoimiakkujärjestelmä – joustavasti yhdistettävissä myös muihin Trotecin akkutyökaluihin
  • kevyt yleisleikkuutyökalu puutarhan ja maiseman hoitoon

Akkukäyttöiset puutarhasakset PGSS 15-20V – merkkilaatu Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkukäyttöiset puutarhasakset PGSS 15-20V jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 166,67 €, nyt vain 89,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Akkukäyttöiset puutarhasakset PGSS 15‑20V sisältä 20 V A 2 Ah Flexpower-Multiakun, pikalaturin (akun lataus kestää vain tunnin) sekä leikkuuterien lujan suojuksen.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 32

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*