Säästä kaasua palelematta Lämmitä ilmastointilaitteella Seinälle asennettavat ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH, mukana lämpöpumpputekniikka

Lämmitys ilmastointilaitteella? Ensin mahdottomalta kuulostava on täysin mahdollista seinälle asennettavilla PAC-ilmastointilaitteilla PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH. Kun otat lisäksi huomioon joitain perusasioita, lämmität erityisen tehokkaasti ja jopa edullisemmin kuin kaasulla.

Ilmastointilaitteet ovat nykyisillä ennätyshelteillä todellinen hyvä teko.

Kun aurinko helottaa ulkona, ilmastointi viilentää kotona ja pitää lämpötilat miellyttävinä. Seinälle asennettava ilmastointilaitteet, esimerkiksi Trotecin PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH ovat erityisen käytännöllisiä. Niiden energiatehokkuus luokka on A (jäähdytys) ja A+ (lämmitys), sillä niillä voi lisäksi lämmittää kylmänä vuodenaikana – vieläpä verrattain säästeliäästi.<0}

Miten lämmitys PAC-ilmastointilaitteilla toimii?

Kumpikin ilmastointilaite on periaatteessa pieni lämpöpumppu. Jäähdyttävä laite siirtää lämpöä huoneesta ulos ja luovuttaa sen edelleen lämmönsiirtimen kautta. Tämä periaate toimii myös päinvastoin. Lämpöä imetään silloin ulkoa ja puhalletaan sisätilaan lämpimänä ilmana.

Tätä käytännöllistä invertteritekniikkaa käytettiin pitkään vain niin kutsutuissa split-ilmastointilaitteissa. Laitteissa on sisäyksikkö ja ulkoyksikkö, joka on asennettava ulos seinälle. PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH eivät sen sijaan vaadi julkisivua rumentavaa asennusta, koska laitteet eivät tarvitse ulkoyksikköä. Tarvitaan vain kaksi pientä reikää tuuletusaukoille. Reikiä varten ei tarvitse tilata kallista asennusta. Koska ulkoyksikköä ei tarvita, laitteen voi asentaa ja ottaa käyttöön helposti jopa itse.

Seinälle asennetut ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH säätävät sisälämpötilaa täysin automaattisesti. Modernit arkkumalliset laitteet jäähdyttävät kuumina kesäpäivinä enintään 34 m² tai 85 m³ kokoiset asuin-, makuu- ja toimistohuoneet miellyttävän viileiksi. Syksyn viileällä siirtymäkaudella ja kylmän talven aikana tämä ne tuottavat huoneeseen nopeasti leviävää lämpöä. Tarvittava energia tulee pistorasiasta, siis uusiutuvista energianlähteistä, esimerkiksi ilmasta, vedestä tai auringosta.

Moderneinta invertteritekniikkaa käyttävien, ilahduttavan energiatehokkaiden ilmastointilaitteiden SlimLine-kotelon syvyys on vain 20 cm, mutta niiden neljän toimintoa varmistavat miellyttävän sisäilmaston ympäri vuoden.

  • Lämmitys sähköä säästävällä lämpöpumpputekniikalla (teho enintään 2,0 kW, energiatehokkuusluokka A+)
  • Jäähdytys moderneimmalla invertteritekniikalla (jäähdytysteho enintään 2,6 kW, energiatehokkuusluokka A)
  • Tuuletus kolmella nopeudella
  • Kosteudenpoistoteho 1,2 l/h

Miten tehokkaasti PAC-ilmastointilaitteet lämmittävät syksyllä ja talvella?

PAC-ilmastointilaitteiden lämmityksen tehokkuus riippuu vuodenajasta ja ulkolämpötiloista. Siirtymävaiheessa ennen lämmityskautta, jolloin ulkoilma ei vielä ole liian kylmää, PAC-ilmastointilaitteiden hyötysuhde on erityisen suuri. Silloin kaasulämmityksen käynnistämistä voi lykätä reilun kuukauden.

Perusperiaate: Mitä lämpimämpää ulkona on, sitä vähemmän sähköenergiaa tarvitaan huoneen lämmittämiseen. Kun syksy/talvi on lauha, sähkön ja ilmastointilaitteen käyttö lämmitykseen voi olla selvästi edullisempaa kuin kaasun käyttö. Varsinkin, kun vielä ei voida ennustaa, miten kaasun hinnat kehittyvät tulevina kuukausina.

Seinälle asennettavat ilmastointilaitteet PAC-W 2600 SH ja PAC-W 2650 SH saatavana tarjoushintaa alk. 1199,95 € Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*