Pitkät tarkat sahaukset Trotecin merkkilaatuisilla verkkovirtakäyttöisillä ja akkukäsipyörösahoilla

Alkukevät on parasta aikaa talon, asunnon ja puutarhan tärkeimmille tee se itse -töille. Mutta esimerkiksi työtasoja leikattaessa tai ovilehtiä lyhennettäessä tarvitaan pitkiä ja tarkkoja sahauksia, aivan kuten kipsilevypaneeleita sovitettaessakin. Tähän tarvitaan normaalisti kahta: vakaata kättä – ja ensiluokkaista käsipyörösahaa, taattua Trotec-merkkilaatua. Huippumalliemme, kuten akku-minikäsipyörösaha PCSS 05‑20V, akkukäsipyörösaha PCSS 10‑20V ja käsipyörösaha PCSS 10-1400, avulla työt sujuvat kuin leikki.

PCSS-sarjan käsipyörösahat hyödyntävät yksilöllisiä vahvuuksiaan sahattaessa massiivipuuta, lastulevyä, muovia, kevyitä rakennusmateriaaleja tai alumiiniprofiileja. Akku-minikäsipyörösaha PCSS 05‑20V on nopea ja kätevä ratkaisu joustaviin sahaustöihin. Akkukäsipyörösaha PCSS 10‑20V  on kompakti laite, jonka voi sovittaa nopeasti ja helposti eri tarpeisiin. Ja ammattimaiseen jatkuvaan käyttöön tarkoitettu johdollinen käsipyörösaha PCSS 10-1400 mahdollistaa töiden nopean etenemisen ja tarkat sahaustulokset monenlaisissa sahaussovelluksissa.

Kaikki kolme mallia optimoitu käytännön työskentelyyn: Tähän kuuluu muun muassa sahaussyvyyden ja kaltevuuskulman säätö ilman työkaluja sekä helppo sahanterän vaihto integroidun karalukituksen ansiosta. Ihanteellisen painopisteen sijainnin ansiosta, ja koska niiden pääkahvoissa on miellyttävä Softgrip-pinta, kompaktit käsipyörösahat istuvat tukevasti ja mukavasti kädessä myös pitkään käytettäessä. Ja jokainen PCSS-sarjan pyörösaha on luonnollisesti suojattu turvakytkimellä, joka estää ei-toivotun käynnistymisen.

Ajankohtainen suosituksemme – akku-minikäsipyörösaha PCSS 05‑20V

Suosittelemme kompaktia minikäsipyöräsahaa PCSS 05‑20V erityisesti joustaviin sahaustöihin, joihin tavallinen käsipyörösaha on liian kookas. Tehokkaine 20 V:n Flexpower-litium-ioniakkuineen (2,0 Ah) se soveltuu erityisesti joustaviin sahaustöihin, joihin tavallinen käsipyöräsaha on liian kookas. Esimerkiksi laminaatin, parketin tai kipsikartonkilevyjen sahaukseen.

Akku-minikäsipyörösaha PCSS 05‑20V, jonka tyhjäkäyntikierrosluku on 3150 min-1, mahdollistaa tarkat sahaussyvyydet 28 mm:iin saakka – säädettävissä nopeasti, vaivattomasti ja portaattomasti ilman työkaluja. Toimitukseen sisältyvä rinnakkaisohjain takaa aina sahan tarkan ohjauksen, myös työalueilla, joihin on vaikea päästä käsiksi. Kätevän karalukituksen ansiosta sahanterän vaihto sujuu ongelmitta. Työkalun kevyt paino ja ergonomisesti muotoiltu kahva-alue, jossa on pehmeä Softgrip-pinta, takaavat turvallisen työskentelyn yhdellä kädellä – myös pään yläpuolella suoritettavissa töissä. PCSS 05‑20V on osa innovatiivista ja monikäyttöistä 20 V 2 Ah FlexPower -monitoimiakkujärjestelmäämme. Myös ulkoisen pölynpoiston mahdollisuus on suuri etu.

Täysin käyttövalmis kätevässä Trotec-työkalulaukussa, toimitukseen sisältyy 20 V:n litiumioniakku (2,0 Ah), pikalaturi, sahanterä HSS (44 hammasta), TCT-sahanterä (24 hammasta), timanttisahanterä, rinnakkaisohjain, kuusiokoloavain AV5 sekä liitäntäadapteri ulkoiseen pölynimuun.

Normaalisti 156,24 €, nyt vain 89,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Ajankohtainen suosituksemme – akkukäsipyörösaha PCSS 10‑20V

Kompakti laite erinomaisella sahausteholla lyömättömään hintaan. Myös PCSS 10‑20V -pyörösahan kohdalla nautit edistyksellisen akkukäsipyörösahan rajattomista käyttömahdollisuuksista – ja hyödyt pitkäkestoisessa käytössä moottorin tehokkaasta suorituskyvystä tasaisen korkealla kierrosluvulla.

Johdoton, tehokas ja hyvä käsitellä – PCSS 10‑20V -pyörösahalla teet tarkat sahaukset aina 48 mm:n syvyyteen saakka. Sahauskulma on säädettävissä 45°:seen saakka portaattomasti ja ilman työkaluja. Pohjalevyn 0- ja 45 asteen sahauslinjan merkinnät ja tarvittaessa päällekytkettävä ohjauslaser takaavat aina optimaaliset tulokset. Vahvin ominaisuus on silti tehokas Flexpower-monitoimiakku. Tätä tehokasta 20 V:n 2,0 Ah:n litiumioniakkua voidaan käyttää myös monien muiden Trotecin sähkötyökalujen kanssa, ja se on jälleen käyttövalmis tunnin sisällä.

Saha toimitetaan kovassa laukussa täysin käyttövalmiina. Toimitukseen sisältyy 18-hampainen HW-sahanterä, pikalaturi, Flexpower-monikäyttöakku 20 V 2 Ah, rinnakkaisohjain, kuusiokoloavain ja liitäntäadapteri ulkoista pölynimua varten.

Normaalisti 104,15 €, nyt vain 69,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Ajankohtainen suosituksemme – käsipyörösaha PCSS 10‑1400

Ammattimaisesti suunniteltu laikkasuojusmalli, PCSS 10‑1400 on klassinen käsipyörösaha parhaimmillaan. Olipa kyseessä massiivipuu, lastulevy, muovi, kevyet rakennusmateriaalit tai alumiiniprofiilit – tehokas moottori, jossa on elektronisesti ohjattu pehmeä käynnistys, kierrosnopeuden säätö ja suuri sahaussyvyys, mahdollistaa nopean sahauksen ja tarkan lopputuloksen monenlaisissa sahaustöissä.

1400 watin vahvuinen käsipyörösaha saavuttaa jopa 65 mm:n sahaussyvyyden ja voidaan asettaa jopa 45 asteen sahauskulmaan ilman työkaluja. Kierrosluku voidaan sovittaa portaattomasti sahattavaan materiaaliin säätöpyörän avulla. Parhaan mahdollisen työskentelyturvallisuuden takaamiseksi pyöräsaha on suojattu tahatonta käynnistämistä vastaan, siinä on pehmeä käynnistys ja käynnistysvirranrajoitus ja korkealaatuinen alumiinikuvulla varustettu vetokahva. Tarvittaessa päälle kytkettävä laser-ohjausvalo merkitsee tarkasti halutun sahauslinjan.

Täysin käyttövalmis, toimitukseen sisältyy kaksi kovametallista sahanterää, joissa on 24 ja 48 hammasta, kaksi nappiparistoa, rinnakkaisohjain, kuusiokoloavain ja liitäntäadapteri ulkoiseen pölynimuun.

Normaalisti 93,73 €, nyt vain 59,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*