Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E: tuottaa jopa 2 500 W:n maksimilämmitystehon jo 8 minuutin kuluttua ja jopa 30 minuuttia laitteen sammuttamisen jälkeen – jälleen saatavana

Muutkin kuin todelliset vilukissat tietävät: Viimeinen kylmä jakso edeltää seuraavaa pakkasaaltoa. Jos haluat lämmittää mukavan lämpimäksi myös huoneita, joissa ei ole kiinteää lämmitystä, kannattaa hankkia moderni öljytäytteinen sähköpatteri, esimerkiksi TRH 27 E. Jälleen saatavan laitteen älykäs automatiikka säätää valittua tehoa ja energian kulutusta täysin automaattisesti. Pistorasiaan liitettävä 11-ripainen sähkökäyttöinen lämpöpatteri säteilee suurimman lämpötehonsa jo kahdeksan minuutin lämpenemisen jälkeen – lämmittää askarteluhuoneen, vintin, kellarin, verstaan, autotallin tai vapaa-ajan asunnon. .

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E yhdistää selkeän muotoilun ja helpon käytön. Termostaatti säätää enintään 2 500 watin tehoa 3-portaisesti ja lämmittää enintään 30 m² tai 75 m³ kokoiset tilat nopeasti ja energiatehokkaasti mukavaan lämpötilaan. Mikä parasta, 11-ripainen lämpöpatteri hemmottelee sinua miellyttävällä lämmöllä jopa 30 minuutin ajan myös sen jälkeen, kun se on sammutettu. Moderneissa lämpöpattereissa, myös TRH 27 E:ssä, käytetään edelleen ripoja, koska tämä rakenne varmistaa maksimaalinen lämmityspinnan sekä optimaalinen lämpötehon ja tehokkuuden.

Edut yhdellä silmäyksellä – öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E …

  • vakuuttaa helpolla käytöllään: Öljytäytteisessä sähköpatterissa TRH 27 E on portaattomasti säädettävä termostaatti ja kolme kytkettävissä olevaa lämmitystasoa. Säädä haluttu lämpötila 10 – 30 °C portaattomasti kääntyvällä termostaatin nupilla: Kun haluttu lämpötila saavutetaan, lämpöpatterin virta katkeaa automaattisesti. Kun lämpötila laskee alle valitun arvon, virta kytkeytyy ja lämpöpatteri lämmittää valitulla teholla. Merkkivalo ilmaisee, lämmittääkö laite.
  • takaa joustavan lämmityksen: Tehokkaan erittäin joustavan lämpöpatterin automaattisen termostaattiohjaus, kolme tehotasoa (1 200 W / 1 300 W / 2 500 W) tuottavat hiljaista lämpöä, ja laitetta voidaan käyttää myös pakkasvahtina.
  • tuottaa nopeaa lämpöä: Vain 8 minuutissa TRH 27 E, jossa on 11 lämmitysripaa, vapauttaa täyden lämmitystehonsa asuin- tai liiketiloissa, joiden pinta-ala on enintään 30 m².
  • Voi nauttia lämmöstä vielä noin 30 minuuttia virran katkaisemisesta.
  • vakuuttaa kaksinkertaisella suojajärjestelmällään: Kaksinkertaisen turvallisuuden varmistavat TRH 27 E:n ylikuumenemis- ja kaatumissuoja. Jos lämpöpatteri kaatuu vahingossa tai kuumenee liikaa, kun päälle on asetettu varomattomasti vaatteita, virta katkeaa automaattisesti.
  • on myös helppo kuljettaa: kätevä laitteen etuosaan integroitu tartuntasyvennys mahdollistaa lämpöpatterin vaivattoman kuljetuksen – vaikka laite olisi vielä kuuma. Jalkoihin kiinnitettyjen pyörien ansiosta siirrettävä öljytäytteinen sähköpatteri on helppo työntää sinne, missä sitä tarvitaan.

Öljytäytteiset lämpöpatterit tuottavat tehokasta lämpöä

Öljytäytteiset lämpöpatterit soveltuvat jatkuvaan käyttöön, sillä sähkölämmitin voidaan korvat niillä täysin. Öljytäytteiset sähköpatterit ripoineen näyttävät ’normaalilta’ lämpöpatterilta, mutta sähköpatterit käyttävät sähköä sisältämänsä öljyn lämmittämiseen. Virta kuumentaa niin kutsutun lämpö-öljyn, joka luovuttaa lämpöä ripojen kautta sisäilmaan. Tämä öljy varastoi tehokkaasti lämpöenergiaa, joten hyödyt energiaa säästävästä jälkilämmöstä: Patterista riittää tasaista lämpöä vielä 30 minuuttiakin virran katkaisemisen jälkeen.

Öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään öljytäytteinen sähköpatteri TRH 27 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 129,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*