Öljylämmitin IDE 30 D – pienen kauneusleikkauksen jälkeen taas saatavana!

banner_ide30d_banner_fi

Öljylämmitin IDE 30 D on jälleen saatavana ilman puhallusaukon uusimisen jälkeen. Se on edelleen ihanteellinen valinta luotettavaa ja edullista pysyvää lämmitysratkaisua hakeville. Se soveltuu vaikkapa talvisille rakennustyömaille tai hyvin tuuletettuihin mutta jääkylmiin varastoihin ja halleihin. Edullista ja suoraa lämpöä paikan päällä: suosituksemme on IDE 30 D

Näin se toimii

Öljylämmitin IDE 30 D kuluttaa enintään 3,9 litraa tunnissa ja sen lämmitysteho on 30 kW. Kompressori syöttää polttoainetta, ja jäljellä olevan polttoaineen määrä voidaan lukea säiliön näytöstä. Lämpötila säädetään integroidulla termostaatilla, jossa on asetusarvon ja mitatun lämpötilan kaksoisnäyttö. Lämmittimen mukana voidaan toimittaa lisävarusteena ulkoinen termostaatti ja 25 metrin liitäntäkaapeli, mikäli öljylämmitin ei ole lämmitettävän tilan vieressä tai lähellä. Trotecin öljylämmittimet kestävät kovia olosuhteita, sillä niiden lujasta materiaalista valmistettu runko on maalattu kahteen kertaan, ja liikuttamista helpottava alusta sisältää myös kaapelikelat ja polttoainesäiliön.

Neljä hyvää etua:

  • vakioöljylämmitysten erityisen taloudellinen ratkaisu
  • integroitu polttoainesäiliö ja polttoainemittari
  • elektroninen syttymissuoja
  • ylikuumenemissuoja

Nyt mukavan lämmintä

Valitse jatkuvaa lämmitystä varten luja, luotettava ja edullinen ratkaisu: tilaa jo tänään öljylämmitin IDE 30 D normaalisti 403,00 € nyt vain 249,95 € sis. alv. – nyt Trotecin verkkokaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*