Mukavuusilmankuivain TTK 127 E: poistaa suurista tiloista jopa 50 litraa vettä päivittäin – jälleen saatavana integroituine kondensaattipumppuineen!

Asiakkaidemme suosittelut kuumentavat ilmankuivaimen TTK 127 E kysyvään vielä lisää. Se nimittäin vakuuttaa tehokkuudellaan: Laite säätää ilman kosteuden lämpötilan perusteella automaattisesti mukavaksi, poistaa ympäristön ilmasta jo 50 litraa kosteutta päivää ja soveltuu 150 m² kokoisiin tiloihin asti. Ja mikä parasta: Vesi voidaan paitsi tyhjentää automaattisesti, myös pumpata laitteen laadukkaalla kondensaattipumpulla esimerkiksi lähimpään viemäriin enintään 4 metrin korkeuteen. Tehokas paketti on heti jälleen saatavana. VIELÄ jälleen saatavana!

On odotettavissa, että   ilmankuivain TTK 127 E ei viivy pitkään Trotec-varastossa, sillä asiakkaamme levittävät ’propagandaa’ sen puolesta. Tehokas laite on myös muotoilultaan funktionaalinen, sen tekniset varusteet ovat erittäin mukava ja hinnoittelu on maltillinen. Perustelemme vielä systemaattisesti, miksi kannattaa tilata heti:

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 127 E …

  • vakuuttaa sisäänrakennetulla tehokkaalla kodensaattipumpullaan: Pelkällä napin painalluksella voit poistaa automaattisesti jopa 50 litraa vettä 24 tunnissa. Voimakkaan pumppaustehon avulla voidaan ylittää jopa 4 metrin korkeuserot.
  • säätää ilmankosteuden mukavuustoimintonsa ansiosta painikkeen painalluksella automaattisesti huoneenlämpötilaa vastaavasti ja huolehtii siten huoneilman pysymisestä mahdollisimman miellyttävänä.
  • on varustettu niin ikään kosteusarvon esivalinnan mukaan toimivalla kosteuskytkimen ohjaamalla kosteudenpoistolla. Kosteuden tavoitearvon esivalinta on mahdollista selkeän ohjauspaneelin digitaalinäytöstä käsin välillä 35–85 % (suht. kosteus) 15 %:n askelin. Ilmankuivain käynnistyy automaattisesti säädetyn arvon ylittyessä ja pysähtyy niin ikään automaattisesti, kun asetettu tavoitearvo on jälleen saavutettu.
  • on varustettu myös jatkuvatoimisella käyttötilalla, joka huolehtii jatkuvatoimisesti huoneilman kosteudenpoistosta. Tämä käyttötila soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liiallinen kosteus voi johtaa homeen muodostumiseen. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • sisältää monia hyödyllisiä toimintoja, kuten ajastintoiminto, vesisäiliön täyttymisestä muistuttava varoitusvalo, automaattisella pysäytyksellä varustettu ylitäyttösuoja. Irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 6 litraa, jolloin tyhjennysväli on miellyttävän pitkä.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • kerää nukan ja eläinten karvat helposti poistettavaan ja pestävään ilmansuodattimeen.
  • soveltuu pyöriensä ja kätevien kantokahvojensa ansiosta erinomaisesti siirrettäväksi käyttöpaikasta toiseen.

Ilmankuivain TTK 127 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 127 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 379,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 448,01 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*