Kulmahiomakone PAGS 10-230: tehokas 2000 paketti ammattikäyttäjille – jälleen saatavana

Tehokas kulmahiomakone PAGS 10-230 erottuu muutenkin kuin vaativissa tehtävissä. Tehopaketin erittäin vahva 2000 watin moottori vakuuttaa jatkuvassa käytössä. Moottori on tehokas ja hiomalaikan halkaisija on suuri 230 mm, joten kova hiominen ja metallin tai kiven katkaiseminen sujuvat vaivattomasi – voit katkaista , hioa ja harjata metallia tai leikata laattoja ja betonikiviä. Pehmeä käynnistys ja käynnistysvirran rajoitus varmistavat turvallisen työskentelyn.

Kompakti kahden kulmahiomakone PAGS 10‑230 on helppo hallita. Vähätärinäinen käynti ja lisäkahva mahdollistavat erityisen varman ja mukavan ohjaamisen. Sen mahtavan 2000 watin moottorin välittää pitkäikäinen ja kapea alumiinipainevalusta valmistettu vaihdepää. Se on vakaa ja takaa nopean työn etenemisen myös kuormitettuna tasaisella 6500 r/min nopeudella.Kolmeen asentoon kääntyvä pää helpottaa kulmahiomakoneen käsittelyä paljon katkaistaessa ja hiottaessa.

Etusi yhdellä silmäyksellä – kulmahiomakone PAGS 10-230 …

  • kestävän 2000 watin moottorin teho siirtyy optimaalisesti, kun katkaiset ja hiot. Pitkäikäinen, kolmeen asentoon kääntyvä, painevaletusta alumiinista valmistettu vaihdepää on vakuuttavan laatuinen ja erittäin hyvä käsiteltävä vaativassa käytössä.
  • sopii ihanteellisesti metallin katkaisuun, hiontaan ja harjaamiseen leikata laattoja ja betonikivien leikkaamiseen. Voit lisätä kulmahiomakoneen PAGS 10‑230 käyttömahdollisuuksia moniosaisella metallin katkaisulaikkasarjalla tai timanttikatkaisulaikkasarjalla – tämäkin lisävaruste on Trotecin parasta merkkilaatua.
  • karalukko mahdollistaa laikan nopean vaihdon ilman työkaluja. Kulmahiomakoneen lukitusnupin painaminen riittää, kun vaihdat suuren hioma- tai katkaisulaikan.
  • on ergonomisesti optimoitu työkalu, jonka kapea kahvan ympärysmitta ja kumipäällysteinen softgrip-päällinen pää- ja lisäkahvoissa takaavat, että se istuu mukavasti ja tukevasti kädessä myös pitkään työskenneltäessä. Eri asentoihin asennettava lisäkahva tukee väsyttämätöntä kahden käden työskentelyä.
  • on varustettu nopeasti ja ilman työkaluja säädettävällä laikka- ja harjasuojalla, joka suojaa tehokkaasti pölyltä, kipinöiltä ja ympäristöön sinkoutuvilta sirpaleilta.
  • parantaa turvallisuutta, sillä varustukseen kuuluu tahattoman käytön estävä käynnistyksenesto sekä laajan työskentelyalueen mahdollistava 4 metrin pituinen kuminen kaapeli.

Kulmahiomakone PAGS 10-230 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kulmahiomakone PAGS 10-230 ajankohtaiseen tarjoushintaamme 79,95 € (normaalihinta 135,41 €), sis. alv:n. – nyt Trotec-verkkokaupassa!

Kulmahiomakone PAGS 10‑230 toimitetaan täydellisenä pakettina, johon sisältyy katkaisulaikka, suojahuppu, lisäkahva, kaksireikäinen kiristysavain, kiristysmutteri ja kuljetuslaukku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*