Konvektori TCH 18 E: mahdollistaa energiatehokkaan ja kustannustietoisen lämmityksen integroidun termostaatin ansiosta – jälleen saatavana

Kaikki, jotka ovat seuranneet kiivasta keskustelua kaasutoimituksista, kaasun jakelusta, kaasun hinnoista ja kaasun hintakattojen asettamisesta, pelkäävät, että tuleva talvi ei todennäköisesti ole mukava kaasulla lämmittämisen kannalta. Ja että tästä syystä on aika miettiä vaihtoehtoisia lämmönlähteitä. Kuten esimerkiksi jälleen saatavana oleva konvektori TCH 18 E, jonka jopa 2 000 W:n lämmitysteho tuottaa puhdasta ja hajutonta lämpöä ilman kondensoitumista. Ja joka integroidun termostaattinsa ansiosta soveltuu erinomaisesti energiatehokkaaksi lisälämmittimeksi erityisen kylminä talvipäivinä tai kodikkaaksi lämmönlähteeksi siirtymäkauden aikana.

Voit käyttää TCH 18 E -suoralämmitintä joustavasti kaikissa huoneissa: Sinun ei tarvitse kuin kytkeä se pistorasiaan, asettaa haluamasi lämpötila portaattomasta termostaatista, painaa käyttökytkintä ja olet valmis. Sähkölämmittimestä virtaa miellyttävän lämmintä ilmaa heti, kun se on kytketty päälle. Halutut lämmitystehot asetat keinukytkimillä: 750 wattia tai 1 250 wattia, ja painamalla molempia kytkimiä, asetat maksimitehon 2 000 wattia. Tämä korkein asetus on optimaalinen enintään 24 m² tai 60 m³ kokoisten viileiden huoneiden nopeaksi lämmittämiseksi.

Edut yhdellä silmäyksellä – konvektori TCH 18 E …

  • takaa integroidun termostaatin ansiosta tasaisen lämpimän ilmavirran ja säätelee automaattisesti huoneen lämpötilaa: Kun säädetty arvo saavutetaan, konvektorin virta katkeaa, ja kytkeytyy automaattisesti uudelleen päälle, kun arvo alittuu. Tämä ei ole vain energiatehokasta, vaan säästää myös selvää rahaa!
  • takaa jopa 2 000 watin lämmitystehollaan puhtaan, hajuttoman lämmön ilman kondensoitumista. Toimintatilan merkkivalolla varustetulla moniportaisella ohjauskytkimellä voi valita kolme lämmitystehoa: 750, 1 250 ja 2 000 W.
  • on termostaattiohjauksensa ansiosta lisäksi myös luotettava pakkasvahti.
  • varmistaa maksimaalisen konvektion suuren ulosvirtaussäleikön avulla. Ylimääräinen turvatermostaatti suojaa lisäksi laitetta ylikuumenemiselta.
  • voidaan siirtää ongelmitta paikasta toiseen kätevien kantokahvojen/tartuntasyvennysten avulla. Suuret jalat – mukana asennusvalmiina – pitävät laitteen tukevasti pystyssä.

Konvektori TCH 18 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään konvektori TCH 18 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 44,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*