Kodin vesijärjestelmä TGP 1025 E: käyttää ilmaista käyttövettä ja sadevettä kotona ja puutarhassa kalliin juomaveden sijaan – jälleen saatavana

Elinkustannusten hintakierre on juuri siirtymässä uuteen nousuun. Nyt tarvitaan älykkäitä säästöjä ja fiksua toimintaa. Esimerkiksi säännöllisten kulujen, kuten puutarhan kastelun tai pesukoneen ja wc:n vedenkulutuksen kohdalla. Sen sijaan, että käyttäisit tähän kallista juomavettä, voit yksinkertaisesti käyttää ilmaista sadevettä ja käyttövettä kaivoista, altaista tai maanalaisista säiliöistä. Tarvitset tätä varten vain tehokkaan kodin vesijärjestelmän, kuten Trotecin TGP 1025 E. Tämä käyttövesipumppu voidaan asentaa ongelmitta olemassa olevaan vesijohtoverkkoon – riippumatta liitännästä tavalliseen juomavesiverkkoon.

Kun sijoitat nyt viisaasti kodin vesijärjestelmään TGP 1025 E, joka on vihdoin jälleen saatavana, säästät paljon tulevaisuudessa. Sillä tiesitkö, että kolmen henkilön talous, jossa pestään pyykkiä keskimäärin 250 kertaa vuodessa, kuluttaa yli 18 000 litraa juomavettä vuodessa? Lisäksi WC:n huuhteluun kuluu noin 43 000 litraa vettä. Tämä tekee vuodessa huomattavan summan, jonka voit helposti säästää TGP-vesijärjestelmällä, jonka avulla voit pumpata ilmaista käyttövettä koko taloon täysin automaattisesti. Vaihtoehtoinen vesilähde joka paikkaan kodissa ja puutarhassa, missä ei vaadita juomavesilaatuista vettä.

Edut yhdellä silmäyksellä – kodin vesijärjestelmä TGP 1025 E …

  • pumppaa voimakkaalla 1 000 W:n tehollaan maksutonta käyttövettä altaasta, kaivosta tai maanalaisesta säiliöstä, jopa 3 300 litraa tunnissa tai 55 litraa minuutissa.
  • saavuttaa jopa 30 metrin maksimaalisen pumppauskorkeuden ja 7 metrin maksimaalisen imukorkeuden.
  • reagoi ON-/OFF-kytkintä painettaessa kulutuksesta johtuvaan vedenpaineen laskuun tai nousuun putkistossa ja aloittaa automaattisesti pumppaamisen tai sammuttaa itsensä energian säästämiseksi.
  • on varustettu paineastialla, jonka tilavuus on 19 litraa ja joka tuottaa 3 barin vakiopaineen. Selkeä painemittari antaa yhdellä silmäyksellä tietoa vallitsevasta esipuristuspaineesta.
  • Pumpun joka suunnasta roiskeveden pitävän kotelon suojausluokka on IPX4. Kotelo on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojamaalatusta metallista.
  • on varustettu huippuominaisuuksilla, kuten laadukas keraaminen liukurengastiiviste, vankat metallikierteet imu- ja poistopuolella, huoltovapaan alumiinikäämimoottorin erinomainen korroosionkestävyys ja integroitu lämpösuojakytkentä ylikuumenemisen varalta.
  • voidaan kiinnittää tukevasti pysyvään kiinteään käyttöön pumpun pohjan porausreikien avulla.

Kodin vesijärjestelmä TGP 1025 E – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään kodin vesijärjestelmä TGP 1025 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 166,67 €, nyt vain 79,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*