Keraaminen lämpöpuhallin TFC 14 E: tuottaa hiljaisesti ja kompaktisti mukavaa lämpöä napin painalluksella – taas saatavana

Jalat palelevat usein keväällä ennen kuin kesä lopulta tulee. Pieni lämpöpuhallin on silloin hyvä idea, varsinkin jos kalliin päälämmityksen tehoa ei halua lisätä. Käytä huoneiden lämmittämiseen mukavaan lämpötilaan nopeasti ja turvallisesti keraamista lämmitystekniikkaa ja lämpöpuhallinta TFC 14 E, joka taas saatavana. Laite yhdistää moderneimman PTC-lämmitystekniikan miellyttävään ulkonäköön – trendiväri ruusukulta! – ja sopii harmonisesti lähes kaikkiin asuinympäristöihin.

Keraaminen lämmitin lämmittää asuin- tai työhuoneen, lastenhuoneen tai askarteluhuoneen kylminä päivinä napin painalluksella, ja miellyttävän tuntuinen lämpötila ei heilahtele – kaksi lämpötehoa 700 wattia ja 1400 wattia. Ja mikä parasta: Kuumina kesäkuukausina puhallin tuottaa toivottua viilennystä, kun lämmitys ei ole käytössä. Lämpöä tai viilennystä, juuri niin kuin haluat!

Edut yhdellä silmäyksellä – keraaminen lämpöpuhallin TFC 14 E…

  • suurimmillaan 1400 watin kaksiportaisesti säädettävä lämpöteho tuottaa nopeasti mukavaa lämpöä enimmillään 20 m² / 50 m³ kokoisiin tiloihin. Tuuletinta voi käyttää myös ilman lämmitystä.
  • tulenkestävän keraamielementit ovat erittäin pitkäikäiset. Eikä katkeavia vastuslankoja.
  • sopii erinomaisesti allergikoille, sillä ilma pysyy miellyttävän puhtaana ja hajuttomana. Päinvastoin kuin tavalliset lämpöpuhaltimet, joissa on vastuslankoja, keraamiset elementit eivät polta pölyä tai eläin karvoja.
  • sisältää tärkeän turvaominaisuuden: Suurempi paino vähentää kaatumisen vaaraa. Mikäli laite kuitenkin kaatuu, kaatumissuojakatkaisija pysäyttää lämmittimen automaattisesti. Keraaminen lämmitin on lisäksi suojattu luotettavasti ylikuumenemiselta. Merkkivalo näyttää laitteen tilan.
  • käytännöllinen kantokahva helpottaa kuljettamista haluttuun käyttöpaikkaan, ja lämmitintä voi käyttää heti lähes kaikkialla, pistorasia riittää. Pystytä laite, pistorasiaan, kytke virta, valmis!

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 14 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 14 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 46,83 €, nyt vain 24,99 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*